26°C

Courteney Cox o nominaciji: To ni tisto, kar sem imela v mislih

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
5
Igralka Courteney Cox je znana po tem, da si že nekaj let želi nagrado emmy. Letos se ji je želja končno uresničila, saj je serija Prijatelji nominirana za nagrado, a Courteney z nominacijo ni povsem zadovoljna. Zvezdnica naj bi si to nagrado vedno želela za vlogo Monice Geller, moti pa jo tudi dejstvo, da je edina članica igralske zasedbe serije, ki ni prejela nominacije za svojo vlogo.

57-letna igralka Courteney Cox se je vendarle uresničila dolgoletna želja: nominacija za nagrado emmy. A zvezdnica z nominacijo ni čisto zadovoljna, saj je ni prejela za vlogo Monice Geller, kar pa si je vsa leta zelo želela. Coxova je skupaj s preostalo igralsko zasedbo nominirana za nagrado kot izvršna producentka posebne epizode Prijateljev.

Courteney Cox
Courteney CoxFOTO: Profimedia

"To ni tisto, kar sem si vedno želela, če sem povsem iskrena," je za Entertainment Weekly dejala Courteney, o nominaciji pa je spregovorila tudi v pogovoru s Howardom Sternom. "Vedno me prizadene, vsak član igralske ekipe je bil že kdaj nominiran. Vesela sem bila za vsakega, potem pa sem spoznala, da sem edina, ki še ni bila nominirana," je povedala.

PREBERI ŠE
Courteney Cox končno nominirana za emmyja

Posebna epizoda Prijateljev je bila premierno predvajana meseca maja, igralska zasedba pa je potrdila, da takega srečanja pred kamerami ne bo ponovila. "To me bo resnično spravilo v jok, vendar je to zadnjič, da bomo naredili nekaj takega," je po oddaji dejala Courteney Cox.

Nagrade emmy bodo podelili 19. septembra, največ nominacij pa je letos prejela prva sezona serije Ted Lasso – več kot dvajset, kar je rekordna številka.  

Koronavirus pasica nova