FILM/TV

Cruise se je pred skokom s padalom opravičil paru, ker je zmotil njun pohod

London, 04.08.2022, 6:00 | Posodobljeno pred 19 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Britanski par je ostal brez besed, potem ko je prejel opravičilo hollywoodskega zvezdnika. Ta je pred skokom s klifa med snemanjem enega od prizorov za Misijo: Nemogoče s Sarah in Jasonom prijetno pokramljal.

Sarah in Jason Haygarth, par iz Velike Britanije, se je podal na pohod okrog jezera na območju severozahodne Anglije, ko je naletel na nenavaden prizor. Vzpon v družbi kužka Edwarda jima bo ostal v spominu za vedno. Naletela sta namreč na zvezdnika filma Top Gun Toma Cruisa.

"Opravičujem se, ker sem z vsem tem hrupom zmotil vajin umirjeni sprehod," ju je nagovoril 60-letni igralec in navihano dodal: "Všeč mi je vajin pes." Cruise se je znašel na vrhu High Crag, kjer je snemal enega od akcijskih prizorov. Ko je Sarah presenečeno ugotovila, kaj se dogaja, je igralca povprašala, če namerava zares skočiti s pečine, ta pa je hitro odvrnil: "Se vidimo kasneje," in se pripravljen na skok hitro približal robu. Kljub na videz nevarnemu početju je Sarah dejala, da je bil zvezdnik pred skokom videti "popolnoma miren in sproščen".

Jason in Sarah Haygarth
Jason in Sarah HaygarthFOTO: Instagram

PREBERI ŠE
Tom Cruise je s 97 milijoni evrov najboljše plačan hollywoodski igralec

Cruise, ki je pred kratkim v Londonu na območju Kensingtona iskal primerno nepremičnino za nakup, naj bi atraktiven prizor na območju okrog jezera snemal za potrebe novega filma Misija: Nemogoče.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.