Film/TV

Emma Stone ne bo zaigrala v novem filmu franšize o Spider-Manu

Los Angeles, 01. 06. 2021 16.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Emma Stone je zanikala govorice, da bo znova zaigrala v filmu o Spider-Manu. Emma je sicer upodobila Gwen Stacy v filmu The Amazing Spider-Man iz leta 2012 in v njegovem nadaljevanju iz leta 2014. V najnovejšem filmu o tem superjunaku naj bi zaigrala tudi Tobey Maguire in Andrew Garfield.

Emma Stone, ki je v filmih o Spider-Manu zaigrala dekle Petra Parkerja, naj bi, po govoricah sodeč, znova zaigrala v tej franšizi. Leta 2012 je prvič zaigrala v filmu Neverjetni Spider-Man, ki ga je takrat upodobil Tobey Maguire, potem pa še v njegovem nadaljevanju. A Emma je govorice o vrnitvi v franšizo zanikala.

Emma Stone
Emma Stone FOTO: Profimedia

Zvezdnica je za MTV News povedala. "Res sem slišala te govorice. Ne vem, če smem to izdati, ampak v filmu ne bom zaigrala. Ne vem, kako naj bi se odzvali na to," je komentirala igralka. Govorice so navajale tudi, da naj bi v novem filmu, ki bo nosil naslov Spider-Man: No Way Home, zaigrala tudi Tobey Maguire in Andrew Garfield.

Da bo nastopil v filmu, je zanikal tudi igralec Andrew Garfield. Ta je oboževalcem dejal, naj umirijo konje, saj ga ustvarjalci filma niso povabili k sodelovanju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Premiera filma je napovedana za 17. december, glavno vlogo pa bo znova prevzel Tom Holland. Sodelovanje v filmu so že potrdili tudi nekateri zvezdniki, med njimi Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch in J. K. Simmons.

Holland je o novici, da bo znova upodobil tega superjunaka povedal, da je od veselja razbil svoj računalnik. "Vzel sem svoj računalnik in moj pes je sedel ob meni. V iskalnik sem vtipkal 'Marvel' in zagledal sem prispevek, katerega naslov je bil 'Predstavljamo vam novega Spider-Mana, Toma Hollanda.' Prevrnil sem računalnik in ga ob tem zlomil. Padel je s postelje, moj pes pa je znorel. Stekel sem nadstropje nižje in zakričal svoji družini 'Dobil sem vlogo! Dobil sem vlogo!'," se je spominjal Tom Holland v intervjuju za ameriško revijo.

Koronavirus pasica nova
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

graf
01. 06. 2021 20.21
+1
njen problem ...
EnMbrcan
01. 06. 2021 19.33
+4
Neverjetnega Spidermana je upodobil Andrew Garfield😉
Denzel_
01. 06. 2021 18.37
+4
Tobey Maguire ni upodobil Spidermana iz leta 2012. Check your facts.
Millady
01. 06. 2021 17.25
+1
V USA se dogaja tooolikooo tega, kar bomo občutili in že občutimo tudi v EU, tukaj pa neke žblj novice o raznih nepomembnih osebkih in dogodkih, od Kim do Kylie in Emme... 👎