14°C

Emma Stone v vlogi zlobnice Kruele de Vil

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
0
Medtem ko kinematografi zaradi pandemije še naprej samevajo, je izšel uradni napovednik za nov igrani film Kruela, ki bo premiero doživel maja. V glavni vlogi bomo tokrat videli Emmo Stone, ki je stopila v čevlje slavne negativke Cruelle de Vil, po naše Kruele de Vil.

Emma Stone v vlogi Kruele de Vil
Emma Stone v vlogi Kruele de VilFOTO: Blitz Slovenija

V najnovejši Disneyjevi stvaritvi bo slavno negativko Kruelo de Vil upodobila fantastična Emma Stone. Neobičajnega videza, okrutna in podla je pripravljena, da za svojo korist uniči vse pred sabo.

Film, ki je umeščen v London v leto 1970, je izvorna zgodba o tem, kako je pravzaprav nastala kultna zlobnica, lovka na pse. Zgodba v filmu se osredotoča na njeno življenje, preden je postala negativka in sovražnica vsega in vseh. V želji, da postane slavna oblikovalka, Kruela prispe v London. Njen talent za modo opazi slavna baronica Von Hellman, znana kot modna legenda. Njun napet odnos povzroči niz dogodkov in odkritij, ki privedejo do tega, da Kruela osvobodi svojo kruto stran in postane maščevalna zlobnica.

Film Kruela bo v kinematografe prišel maja.
Film Kruela bo v kinematografe prišel maja.FOTO: Blitz Slovenija

En izmed najbolj znanih likov iz otroštva je dobil priložnost, da se pokaže v pravi luči in sodeč po prvem napovedniku, verjamemo, da bomo gledali popolnoma neobičajen in hkrati vznemirljiv film.

Poleg Emme Stone bomo v filmu videli tudi izjemno Emmo Thompson v vlogi baronice,Marka Stronga, Paula Walterja Hauserja, Joela Frya, Emily Beecham in druge.

Koronavirus pasica november