Film/TV

Filmska uspešnica Hudičevka v Pradi bo po 18 letih dobila nadaljevanje

Los Angeles, 09. 07. 2024 11.55 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Komedija Hudičevka v Pradi bo 18 let po prvem filmu dobila nadaljevanje. Novico, da je scenarij uradno v nastajanju, je potrdilo več virov, ameriški mediji pa poročajo, da bosta pri projektu sodelovali tako legendarna oskarjevka Meryl Streep kot oskarjeva nominiranka Emily Blunt. Ali se bo k projektu priključila tudi oskarjevka Anne Hathaway, še ni znano. Prav tako skrivnost ostaja, kdaj bo nadaljevanje ugledalo luč sveta.

Filmske navdušence je razveselila novica, da bo po 18 letih svoje nadaljevanje dobila komedija Hudičevka v Pradi. Kljub skopim informacijam, ki so za zdaj na voljo, je znano, da je scenarij že v nastajanju, pri projektu pa sodelujeta tako izvirna producentka Wendy Finerman kot scenaristka Aline Brosh McKenna

Filmska uspešnica Hudičevka v Pradi bo po 18 letih dobila nadaljevanje.
Filmska uspešnica Hudičevka v Pradi bo po 18 letih dobila nadaljevanje. FOTO: Profimedia

Prav tako naj bi pri nadaljevanju sodelovali legendarna oskarjevka Meryl Streep in oskarjeva nominiranka Emily Blunt. Ali se bo k projektu priključila tudi oskarjevka Anne Hathaway, ki je v filmu zaigrala glavno vlogo, še ni znano. Kdaj bo nadaljevanje ugledalo luč sveta, ostaja skrivnost, znano pa je, kaj lahko pričakujemo od filmske zgodbe. 

Nadaljevanje naj bi se osredotočilo na nekoč najvplivnejšo žensko v modi Mirando Priestly (Meryl Streep), ki se sooča z zatonom nekdaj uspešnega založništva modnih revij. Pravzaprav je edina oseba, ki jo lahko reši, njena nekdanja pomočnica Emily Charlton (Emily Blunt), ki je sedaj tudi sama na vodilnem položaju, in sicer direktorica prestižnega modnega podjetja. 

Film Hudičevka v Pradi je v kinematografe prišel leta 2006, Meryl Streep pa je bila za vlogo zahtevne in ambiciozne urednice modne revije nominirana za oskarja. Za svoje delo na področju kostumov je bila za zlatega kipca nominirana tudi oblikovalka kostumov Patricia Field. Zgodba filma bo sicer jeseni zaživela tudi na londonskem West Endu, kjer bo v vlogi stroge urednice zaigrala igralka in pevka Vanessa Williams, pod glasbo pa se bo podpisal Elton John.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kuku456
09. 07. 2024 17.05
+1
Zmaga Ukrajini ...
09. 07. 2024 15.02
-2
Res je tole sicer popolnoma hollywoodska scena, pa vseeno ... če kje, potem je bila Streepova v tem filmu res lepotica. Neverjetno kaj lahko naredijo vizažisti. Saj ne rečem, da je po naravi grda, ampak vseeno. Zgodba pa,... Hollywood pač,... z vsem komercialnim štancem.
JOSEPH HAYDN
09. 07. 2024 13.48
+3
Vsa beda filmske industrije z ustvarjanjem teh nadaljevanj po 20ih letih. Ravno zato še bolj cenim izvirne režiserje ala Scorsese, Nolan, Tarantino
Okoliletajo?a
09. 07. 2024 13.20
+5
Sicer pravijo, da je komedija, ampak mene spominja na mobbing.
MojsterSplinter
09. 07. 2024 12.46
+3
Stavim nohte na nogah, da bo nova verzija woke af.
Blue Dream
09. 07. 2024 17.14