Hugh Jackman brani režiserja filmskega muzikala Mačke, ki je prejel veliko kritik

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
2
Filmska različica muzikala Mačke je letos prejela največ 'nagrad' za najslabši film v lanskem letu, poleg tega pa je bila na spletu tarča posmeha in kritik. Avstralski igralec Jackman, ki je sicer dobil ponudbo za vlogo v omenjenem filmu, brani režiserja filma in pravi, da je eden boljših v svojem poslu.

 

Hugh Jackman filma Mačke ni videl.
Hugh Jackman filma Mačke ni videl.FOTO: AP

 

Hugha Jackmana lahko danes gledate v odličnem trilerju Ugrabljeni, ki bo ob 22.25 na KINO.

Hugh Jackman, avstralski igralec, ki smo ga lahko videli že v kar nekaj filmskih muzikalih (Največji šovman, Nesrečniki), je dobil ponudbo za vlogo v filmu Mačke. Filmsko različico muzikala je režiral Tom Hooper. Film Mačke so ljubitelji muzikala v letu 2019 komaj čakali in bili na koncu razočarani, saj je bil eden slabših v lanskem letu.

Tom in Hugh na snemanju Nesrečnikov.
Tom in Hugh na snemanju Nesrečnikov.

V intervjuju za The Daily Beast je Jackman povedal, da je vlogo v Mačkah zavrnil, ker je takrat snemal nekaj drugega. "Žal takrat nisem bil dosegljiv," je povedal Avstralec in na vprašanje, ali misli, da mu je koristilo, da ni sodeloval v filmu, ki je bil tako kritiziran, povedal: "Sem človek gledališča. Nočem biti del posla, kjer se pljuva po ljudeh. Filma nisem videl, a lahko rečem, da je Tom Hooper eden najboljših režiserjev, kar jih imamo v filmski industriji."

Tom Hooper je sicer poleg Mačk in Nesrečnikov režiral še filmKraljevi govor, ki je dobil več oskarjev in dramo Dansko dekle,ki je bila nominirana za oskarja.