Film/TV

Igralski ekipi filma o dirkaču formule 1 z Bradom Pittom se je pridružila Sarah Niles

Los Angeles, 02. 03. 2024 14.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, K. Z.
Komentarji
0

Oskarjevec Brad Pitt, ki je glavna zvezda novega filma o dirkaču formule 1, je dobil igralsko okrepitev. Kot so sporočili, se je ekipi pridružila britanska igralka Sarah Niles, znana iz komične serije Ted Lasso. Film so sicer začeli snemati lani, a je bila produkcija zaradi stavke igralcev in scenaristov v Hollywoodu prekinjena.

V igralski ekipi so med drugim še Javier Bardem, Tobias Menzies, Damson Idris in Kerry Condon. Režijo je prevzel Joseph Kosinski. Brad Pitt in Kosinski sodelujeta tudi kot producenta, skupaj z Jerryjem Bruckheimerjem in sedemkratnim svetovnim prvakom v formuli 1 Lewisom Hamiltonom.

Bradu Pittu se bo v filmu o dirkaču formule 1 pridružila Sarah Niles.
Bradu Pittu se bo v filmu o dirkaču formule 1 pridružila Sarah Niles. FOTO: AP

Film, ki za zdaj še nima naslova, bo pripovedoval o upokojenem dirkaškem veteranu (Pitt), ki se vrne, da bi bil mentor mlademu dirkaču (Idris). Scenarij podpisuje Ehren Kruger.

Sarah Niles je nova okrepitev filma o dirkaču formule 1, ki so ga začeli snemati pred stavko hollywoodskih igralcev, a nato delo prekinili.
Sarah Niles je nova okrepitev filma o dirkaču formule 1, ki so ga začeli snemati pred stavko hollywoodskih igralcev, a nato delo prekinili. FOTO: AP

S snemanjem so začeli julija lani na dirkališču Silverstone v Združenem kraljestvu, a je nato večmesečna stavka igralcev in scenaristov v Hollywoodu zaustavila produkcijo. Letos naj bi film znova snemali na znanih dirkališčih formule 1.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.