Film/TV

Iva Kranjc Bagola prihaja v serijo Ja, Chef!: Ela Kocjančič bo premešala štrene

Ljubljana, 18. 05. 2024 13.12 | Posodobljeno pred 25 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Polona Zoja Jambrek, K.A.
Komentarji
0

Naslednji teden na VOYO prihaja nova sezona nadvse priljubljene serije Ja, chef! Pa ne zato, ker bi glavni chef Ljubo Bohinc tako rekel. Kot obljubljajo glavni ustvarjalci serije, se bo v deveti sezoni vse postavilo na glavo. Z novo sezono bo prišla tudi nova lastnica hotela, Ela Kocjančič, ko jo je zaigrala Iva Krajnc Bagola.

23. maja se na VOYO vrača priljubljena serija Ja, chef! Poleg znanih obrazov, kjer ne moremo mimo glavnega chefa Ljubomirja Bohinca, se bodo ekipi v deveti sezoni pridružili novi obrazi, med njimi tudi Iva Kranjc Bagola. "O, ja, marsikaj se obrne na glavo," je pred začetkom serije ob obisku v studiu povedala igralka, ki bo stopila v čevlje Ele Kocjančič, lastnice hotela Eleonora. "Pri chefu je bilo že prej vse postavljeno na glavo, zdaj bo pa še bolj," je dodala. 

V novi sezoni se bo zamenjalo prizorišče dogajanja. Iz restavracije Chateau de Philippe se vse seli v hotel Eleonora. "Stvari bodo precej zanimive, precej razgibane, veliko bo strasti, veliko žalosti, veliko joka. Seveda v humornem duhu," je razkrila Iva. Sprememba prizorišča je velika sprememba tudi za gledalce, ki so se v osmih sezonah dodobra navadili dogajanja v restavraciji. "Z novo postavitvijo tako prostor kot tudi igralci ponovno zaživijo na drug način in vse dobi nek nov smisel," je povedala. 

Ja, Chef!
Ja, Chef! FOTO: VOYO

Ekipi do sedaj združenih igralcev se je resda pridružila šele v deveti sezoni, a so jo zelo lepo sprejeli. "S samim prihodom nisem čutila nobenega stresa, zelo toplo so me sprejeli. Čutila sem prijetno energijo in upam, da sem jim to prinesla tudi sama," je zaupala, obenem pa dodala, da upa, da jim je skupaj uspelo ustvariti zabavno novo sezono. Kakšna je povezava med njenim likom in psom glavnega šefa, ki prav tako sliši na ime Ela Kocjančič, ni želela razkriti. "Vse se bo zelo hitro razpletlo," je povedala skrivnostno. Svoj lik opiše kot strastno, radoživo žensko, ki je velikokrat usodno in nesrečno zaljubljena. "Na poti do njene ljubezni je veliko ovir, pa seveda tudi veliko humorističnih prigod z Ljubom in vsemi ostalimi," je še zaključila v smehu. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.