18°C

Jennifer Lopez delila fotografije s snemanja novega filma

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
5
Igralka in pevka Jennifer Lopez je na družbenem omrežju Instagram delila fotografijo s snemanja njenega zadnjega filma, v katerem igra skupaj z Joshem Duhamelom. Lopezova je tudi soproducentka romantične komedije, ki nosi naslov Shotgun Wedding, razkrila pa je tudi datum premiere filma.

Jennifer Lopez je s svojimi oboževalci delila dve fotografiji s snemanja romantične komedije Shotgun Wedding. Film bo pustolovska romantična komedija, v kateri Lopezova nastopa kot bodoča nevesta, Duhamel pa njen ženin. Poroko načrtujeta na eksotični lokaciji, kamor odleti celotna družina, a seveda vse ne gre po načrtih. Medtem, ko ženin in nevesta nista več prepričana, ali se še sploh želita poročiti, njuni družini ugrabijo, Lopezova in Duhamel pa se znajdeta v vlogi rešiteljev. 

Jennifer Lopez in Josh Duhamel
Jennifer Lopez in Josh DuhamelFOTO: Twitter

Na prvi fotografiji, ki jo je delila Lopezova, sta 51-letna igralka in 48-letni igralec oblečena v poročna oblačila-in krvava!  "Pomembna novica! Film Shotgun Wedding prihaja v kinematografe 29. junija 2022! Komaj čakamo, da si ga boste lahko ogledali," je k fotografijam pripisala Lopezova.

PREBERI ŠE
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez potrdila, da sta se razšla: Ostajava prijatelja

Na fotografiji Lopezova nosi obleko v barvi kože, Duhamel pa je oblečen v barvno ujemajoč suknjič. A namesto sijočega videza, sta oba prekrita s praskami, krvava, njuna oblačila pa so razcefrana. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Druga fotografija, ki jo je delila na Twitterju, pa prikazuje druženje igralcev med snemanjem filma. Lopezova sedi na vozičku za golf, zraven nje pa stoji Duhamel, ki v roki drži dežnik in ju varuje pred soncem.

Lopezova pa v filmu ni le zaigrala, bila je tudi soproducentka z Ryanom Reynoldsom. Za vlogo ženina je bil prvotno predviden Armie Hammer, ki pa je zaradi škandala s spolnimi zlorabami od snemanja odstopil. Nadomestil ga Josh Duhamel.

Koronavirus pasica nova