Film/TV

Jennifer Lopez producentka animiranega filma Mojster Miha

Los Angeles, 29. 01. 2024 18.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, E.M.
Komentarji
1

Mojster Miha, ki je najbolj znan po svoji naravnanosti, da zmore vse, bo zdaj postal tudi junak novega animiranega filma produkcijske družbe Mattel Films, ki je del multinacionalnega proizvajalca igrač. Producentka filma je Jennifer Lopez. Glas bo naslovnemu junaku posodil zvezdnik filma V višave Anthony Ramos.

Na veliko platno prihaja animirani film Mojster Miha. Za scenarij je med drugim zadolžen Felipe Vargas v sodelovanju z Alexom Bulkleyjem in Coreyjem Campodonico iz animacijskega studia ShadowMachine. Kdo bo prevzel režijo, še ni znano. Producentka filma je Jennifer Lopez. Glas bo naslovnemu junaku posodil zvezdnik filma V višave Anthony Ramos.

Jennifer Lopez producentka animiranega filma Mojster Miha.
Jennifer Lopez producentka animiranega filma Mojster Miha. FOTO: Profimedia

Film, ki sledi dolgoletni britanski animirani otroški seriji Mojster Miha, bo spremljal tega gradbenega mojstra, ko se zaradi pomembnega gradbenega dela odpravi v Portoriko. V skladu z uradnim povzetkom filma se bo Miha lotil vprašanj, ki zadevajo otok, in se globlje zakopal v to, kaj pomeni graditi. Mihovo potovanje bo slavilo živahne in barvite teksture karibskega otoka in njegovih ljudi, sam gradbinec pa bo spoznaval karibsko-latinsko kulturo, so še napovedali.

Mojster Miha je najnovejši od številnih filmskih in televizijskih projektov, ki jih je Mattel napovedal po uspehu filma Barbie studia Warner Bros. Barbie je v kinematografske blagajne prinesla več kot 1,4 milijarde ameriških dolarjev oziroma 1,29 milijarde evrov.

Drugi prihajajoči projekti vključujejo animirano serijo Gospodarji vesolja: Revolucija, ki temelji na Mattelovi franšizi He-Man, in akcijski film Polly Pocket, ki temelji na majhni Mattelovi lutki, ki je nastala v 80. letih prejšnjega stoletja. Mattel Films načrtuje tudi projekte, ki temeljijo na drugih priljubljenih linijah igrač, vključno z American Girl, Hot Wheels, Magic Ball, Barney in drugimi.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lion90
29. 01. 2024 19.54
+2
Sedaj bo vsak k ma 5 min casa producent…