Film/TV

Johnny Depp z zvezdniško zasedbo pri naših zahodnih sosedih

Torino, 20. 02. 2024 08.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, E.M.
Komentarji
4

Johnny Depp je prispel v Torino na severu Italije, kjer bodo snemali nekaj prizorov filma Modi, drugega celovečernega filma, pod režijo katerega se podpisuje igralec. Modi govori o življenju italijanskega slikarja Amedea Modiglianija iz zgodnjega 20. stoletja, ki je ustvarjal predvsem v Parizu.

Johnny Depp se z zvezdniško zasedbo mudi pri naših zahodnih sosedih, kjer bodo snemali nekaj prizorov filma Modi, pod režijo katerega se podpisuje igralec. Slikarja Amedea Modiglianija v filmu upodablja italijanski igralec Riccardo Scamarcio, sicer pa v filmu igrajo še Al Pacino, Stephen Graham, Luisi Ranieri in Sally Phillips.

Johnny Depp z zvezdniško zasedbo pri naših zahodnih sosedih.
Johnny Depp z zvezdniško zasedbo pri naših zahodnih sosedih. FOTO: AP

"Ponosen sem, da lahko v Torino pripeljem mednarodno zvezdo takšnega kalibra, kot je Johnny Depp, s katerim smo v zadnjih letih pogosto sodelovali, na primer v animirani seriji Puffins in v filmu V pričakovanju Barbarov," je po poročanju italijanskih medijev povedal ustanovitelj Toskanskih filmskih studiev Andrea Iervolino.

Modi je drugi celovečerec, ki ga režira danes 60-letni Depp. Prvič se je v vlogi režiserja ameriški igralec preizkusil pri filmu The Brave iz leta 1997, v katerem je ob Marlonu Brandu tudi zaigral. Tega leta je Depp ob danes 83-letnem Pacinu zaigral tudi v kultni mafijski klasiki Donnie Brasco.

V Torinu bo imel Depp poleg režije po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa morda tudi čas, da bo obiskal tamkajšnji Narodni filmski muzej in si ogledal razstavo o Timu Burtonu, režiserju, s katerim je Depp kot igralec sodeloval pri številnih filmih, vključno pri svoji prvi uspešnici Edvard Škarjeroki.

Depp je v Torino prispel s svojim zasebnim letalom. Zaenkrat še ni znano, koliko časa bo ostal v mestu.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nestabilen
20. 02. 2024 14.16
Za 60 let dobr zgleda.
Partapaki
20. 02. 2024 09.30
+1
Johnny legenda
_Heisenberg_
20. 02. 2024 09.28
+0
" mudi" ... uf kako je ta beseda neprivlacna.
Pikapokapolonica
20. 02. 2024 10.18
+0