1°C

Jude Law o Deppovi izgubi filmske vloge: To je zelo nenavadno

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
0
Jude Law je priznal, da mu je hudo, ker se je Johnny Depp po sodni bitki odpovedal svoji vlogi v franšizi Magične živali, potem ko so ga k odločitvi pozvali ustvarjalci priljubljenega filma.

Po tem, ko je Johnny Depp izgubil tožbo proti tabloidu The Sun, je moral prekiniti sodelovanje v franšizi Magične živali, ravno ko so začeli s snemanjem nadaljevanja filma. Njegov soigralec Jude Law je zdaj spregovoril o nenavadnem dogovoru med Johnnyjem in ustvarjalci filma. V franšizi je trikratni oskarjev nagrajenec igral negativca Gellerta Grindelwalda, starega prijatelja Albusa Dumbledorja, ki ga igra Jude.

Jude Law in Johnny Depp sta sodelovala pri franšizi Magične živali.
Jude Law in Johnny Depp sta sodelovala pri franšizi Magične živali.FOTO: Profimedia

Odgovorni pri podjetju Warner Bros. so napovedali, da bodo za vlogo znova organizirali avdicijo, tuji mediji pa so namigovali tudi na to, da bi lahko vlogo prevzel Mads Mikkelsen. "To je ogromna produkcija, ki ima veliko plasti. Verjetno je ena največjih produkcij, pri katerih sem sodeloval," je dejal 47-letni Law za Entertainment Tonight. "V takšni situaciji si odvisen od produkcijske ekipe. To je vse, kar lahko storiš. Prevzeti moraš odgovornost in odigrati svojo vlogo. V takšni franšizi imajo zadnjo besedo ustvarjalci in podjetje. In to moraš upoštevati, ker si samo član ekipe."

PREBERI ŠE
150 tisoč oboževalcev podpisalo peticijo za Deppovo vrnitev k franšizi Magične živali

"Zame je bilo zelo nenavadno, ker je Johnny že posnel določene prizore,"je še dejal Jude. Zvezdnik Piratov s Karibovbo sicer prejel plačilo ne glede na to, ali bo še naprej sodeloval pri snemanju filma ali ne. Magične živali 3 naj bi premiero doživele 15. julija 2022. 

Koronavirus pasica november