Film/TV

Kakšna je prihodnost za Tino in Tiaga? 'Bojim se, da imam previsoka pričakovanja'

Zagreb, 29. 05. 2024 14.57 | Posodobljeno pred 17 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Hrvaški sociološki eksperiment Poroka na prvi pogled se je končal. Kako se je zaključila ljubezenska pravljica temperamentne Slovenke Tine Blašković in njenega moža Brazilca Tiaga? Ostala sta zaljubljena, a za enkrat ostajata vsak v svojem kraju: Tina v Kopru, Tiago v Zagrebu.

Zadnje skupno jutro v hrvaškem šovu Poroka na prvi pogled je prineslo čustvene trenutke, predvsem pri Tini Blašković in njenem Tiagu. Kot sta povedala, sta kar malo živčna, ker se šov zaključuje in za enkrat tudi njuno skupno življenje. "Kot da za seboj puščam delček sebe," je rekla Tina, medtem ko je Tiago vztrajal, da naj si nazaj nadene poročni prstan. "Boji se, da grem ven brez prstana, saj noče, da bi drugi vedeli, da sem samska," je pojasnila Tina.

Tina Blašković in Tiago
Tina Blašković in Tiago FOTO: VOYO

Tiago je v izjavi povedal, da ni pričakoval, da se bo imel v televizijskem eksperimentu tako lepo, ko sta se s Tino razhajala, pa so Slovenko premagale solze. "Meni je vse to tako dramatično. Meni to ni, kot da se zdaj ne bova videla nekaj dni. Vseeno sem jaz precej daleč od njega," je povedala pred odhodom iz Zagreba v domači Koper. 

Strokovnjaki, ki so pare v šovu spremljali ves čas snemanja, so jim svetovali, da naj se doma z družino in prijatelji pogovarjajo o čustvih, o njihovem možu ali ženi ter da naj z domačimi predebatirajo, kaj čutijo in česa ne. Tina je prijateljici priznala, da se je zaljubila, ampak da ne vesta, kaj bosta, ker se ona ne želi preseliti v Zagreb, kjer Tiago živi in dela. "Iščeva neko tretjo možnost," je povedala Tina in dodala, da jo skrbi, kako bo njun odnos izgledal zdaj, ko se je snemanje šova končalo. "Tiaga nočem izgubiti," je povedala Tina.

Tiago se je dobil s poročno pričo in poudaril, da sta imela eno veliko težavo. Oddaljenost. "Bilo bi idealno, če bi Tina prišla v Zagreb, še najboljša možnost pa bi bila, če bi živela nekje čisto drugje." Pravi, da se noče preveč sekirati, saj verjame, da bosta našla skupno pot, če je njuna ljubezen resnično prava in iskrena. 

Tina Blašković
Tina Blašković FOTO: VOYO

"Prvi korak mora narediti moški, čeprav morda tega ne čutim v popolnosti. Ne vem, zakaj je tako. Nisem prepričan, če je Tina res zaljubljena vame, ker se njeno razpoloženje preveč spreminja iz dneva v dan. En dan je tako, drug dan drugače. Če pa si daleč od ljubljene osebe, je to lahko samo še huje. Zdi se mi, da ni stoodstotno v tem odnosu," je še dodal Tiago. 

Na koncu oddaje sta si Tiago in Tina izrekla še zaključne zaobljube. Tina je poudarila, kako zelo lepo ji je bilo cel čas eksperimenta, saj je ob sebi imela krasnega Tiaga. "Vse vzpone in padce sva premagala zelo pogumno. Ponosna sem tako nase kot nanj in upam, da naju čaka skupna prihodnost," je povedala Tina, Tiago pa je razmišljal samo, kdaj se bosta spet ponovno videla. Tiago se je malce prestrašil, kako bodo stvari potekale po koncu snemanja, a globoko v sebi je čutil, da bo vse v redu. Tina je stopila pred njega in ponovno, tako kot na poroki, ko sta se spoznala, se nista mogla nehati smejati.

"Zelo je lepa in komaj čakam, da mi pove, kaj mi bo povedala," je povedal Tiago, Tina pa je svoje zaobljube začela v lepem tonu, dokler ni začela govoriti o prihodnosti, ko je priznala, da ima kar nekaj strahov. "Najina prihodnost vzbuja strah v meni. Morda imam previsoka pričakovanja, jaz grem domov in ti ostajaš tu," je povedala, a zaključila, da vseeno vidi njuno skupno prihodnost in si želi, da se njuna ljubezen ne bi končala s snemanjem. 

Tiago je povedal, da je tudi on zelo zaljubljen in dodal, da verjame v njuno prihodnost, da verjame v skupno življenje. "Boril se bom za naju in pripravljen sem na to."

Tina Blašković
Tina Blašković FOTO: VOYO

 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

osservatore
29. 05. 2024 17.56
+2
Zakaj se predvaja in piše o tem kroatrarskem sran..u??
Amor Fati
29. 05. 2024 17.53
+2
Pojma nimam kakšna sta v resnici, ampak, če sta res takšna kot sta bila v tem brezveznem šovu, potem bržkone pašeta skupaj. Hvalabogu je zdaj konec tega eksprimenta, in sedaj se začne zares. Zdej, ko ni več kamer bo drugače.
PegySue
29. 05. 2024 17.27
+2
Tina se je fantastično odrezala v šovu. Najbolj simpatična,pristna,iskrena in nasmejana udeleženka.Enako njen Tiago. Skladen par,ki lepo sodeluje in se podpira. Upam,da vama uspe in ostaneta skupaj. :)
Lombardo
29. 05. 2024 17.05
+7
Zakaj nas poneumljate z tem? Ali tudi hrvati pisejo o nas?
DuhSaSjekirom
29. 05. 2024 17.21
+2
Ja pisejo. Pisali so da je Tina iz Slovenske obale. To je tamo gdje se ide u more jedan po jedan.
PegySue
29. 05. 2024 17.21
+1
Zanimivo kako se nekateri hitro poneumijo. Preberejo napačen članek in se že počutijo neumni....
2fast4
29. 05. 2024 16.54
+3
Kdaj boste ženske spoznale, da v večini 80 posto nimate vrednosti...
Samo-ne-rdeci
29. 05. 2024 16.40
+3
Samo-ne-rdeci
29. 05. 2024 16.39
+5
Wolfman
29. 05. 2024 16.14
+4
A še nimata otrok al kaj?
rokololo
29. 05. 2024 15.58
+10
Zelo pomembne osebe v mojem lajfu.
M_teoretik
29. 05. 2024 15.51
+7
Delavec_Slo
29. 05. 2024 15.51
+3
HardKore
29. 05. 2024 15.25
+6
Boli me Ku ku ru kuku