Film/TV

Kakšni tajni agenti bi bili znani Slovenci?

Ljubljana, 01. 02. 2024 20.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Kaja Ahčin, Alen Podlesnik, E.M.
Komentarji
8

Predstavljajte si, da ste najbolj prodajan avtor vohunskih romanov, naenkrat pa se sami znajdete v svoji knjigi, kjer s tajnim agentom – in svojim mačkom Alfijem – lovite morilce po svetu. To je zgodba novega vohunskega trilerja Argylle, v katerem je poleg slavnih igralskih imen, kot so Henry Cavill, Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, prvič zaigrala tudi Dua Lipa.

Film Argylle je premiero doživel v Londonu, kjer se je po rumeni preprogi sprehodila igralska zasedba, tudi Henry Cavill, Samuel L. Jackson in Dua Lipa, vsi pa so bili navdušeni, da je film po dveh letih čakanja le ugledal luč sveta. Film je prišel tudi na spored slovenskih kinematografov, znani Slovenci pa so po premieri razmišljali, kakšne sposobnosti za tajne agente imajo sami.

Raper Challe Salle je dejal, da se vidi v vlogi tajnega agenta, pri tem pa je podvomil v to, ali bi stopil v čevlje dvojnega tajnega agenta. Fotograf Aleš Bravničar je razkril, da bi se znal dobro infiltrirati in biti neopazen točno dve sekundi, radijec Jean Frbežar pa je priznal, da bi umrl od smeha. "A misliš, da bi bil sposoben blefirati? Šel bi tja in se predstavil kot dvojni agent." Iryna Osipenko se je pošalila, da je že videti kot skrivni agent, medtem ko bi vplivneža Gajo Hribernik in Andreja Pavličević razkrila rožnata barva Gajinih las.

Pomembno vlogo v filmu ima tudi maček, ki ves čas spremlja glavno junakinjo, a z njim so imeli na snemanju kar težave. Tudi psi naših znanih obrazov ne bi sodelovali. Ines Erbus je priznala, da bi njen pes vse pojedel, problematični pa bi bili tudi ostali štirinožni prijatelji.

Po stopinjah Dua Lipa, ki je ob filmu Barbie prvič stopila v čevlje igralke prav v filmu Argylle, bi stopala tudi glasbenika Ines Erbus in Challe Salle, saj bi se zelo rada preizkusila tudi v igralski vlogi. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

športnik66
01. 02. 2024 21.05
+3
Jao, koga Pop tv vse pred kamere vabi.....Challe Sale, Teja Jugovic,...zvezdiniki z osnovno šolo, jaki vplivneži, multipraktiki - kuharji, pevci, igralci, ...ma, kar češ. Obup jih je gledat, ampak rees!
Verus Clavis
01. 02. 2024 21.45
Veliko ljudi ima priznano zgolj osnovno šolo, kar pa me pomeni, da niso izobraženi. Svet ni samo filter družbenih kriterijev. Znanje je moč prodobiti na številne načine. Pogosto je oseba celo bolj sposobna, ker ni šla skozi sito demagogije in indoktrinacije.
Sickk 2
02. 02. 2024 10.39
+1
Ja, sm lih hotu neki podobnga oment. Bruka
športnik66
01. 02. 2024 20.59
+3
Ja, tale smetar Challe Sale se pa tolk rad pred kamero postavi...Obup. Slovenija, a res ni bolj pomembnih Slovencev, ki bi ga kamere snemale, kot pa takile s končano osnovno šolo. Ali pa ona Tadeja Jugovic...kuharica, pevka, igralka, vplivnica, socialka... Pop tv - živi opub!
1D10T
01. 02. 2024 20.47
+2
kulk gleam komentare, nima za burek
1D10T
01. 02. 2024 20.52
+1
Poraz boli
01. 02. 2024 20.42
+2
cale sale znan Slovenec ja..
rCharles
01. 02. 2024 20.36
+1
a bo se kdaj posnet kaksen gledljiv film?