Film/TV

Kralj podzemlja: ko se brata znajdeta na nasprotnih straneh zakona

Koebenhavn, 20. 10. 2022 13.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vsi ljubitelji dobrih kriminalnih serij si lahko na VOYO ogledate dansko kriminalko Kralj podzemlja. V njej spremljamo borznega posrednika Adama, ki se po smrti očeta s svojimi prijatelji iz otroštva poda po poti temačne očetove preteklosti. Pot mu prekriža starejši brat Jakob, ki ga kot policist želi rešiti pred nevarno prihodnostjo, v katero se podaja.

Kralj podzemlja je danska kriminalna serija, ki jo je ustvaril Milad Avaz, v njej pa igrajo Andreas Jessen, Sebastian Jessen, Johannes Lassen, Simone Lykke, Ari Alexander, Besir Zeciri in Lars Mikkelsen, brat znanega igralca Madsa Mikkelsena. Napovednik serije, ki je že dostopna na VOYO, si lahko ogledate zgoraj.

Zgodba spremlja dva brata, ki se znajdeta na nasprotnih straneh zakona. Adam je ambiciozen borzni posrednik, ki se mu po očetovi smrti življenje obrne na glavo. Ko se poglobi v preteklost pokojnega očeta, svoj dolgočasni vsakdanjik zamenja za vznemirljivi temačni svet podzemlja. Adam si začne prizadevati, da bi se povzpel na vrh zloglasne kriminalne združbe, toda kmalu se bo moral soočiti z bratom Jakobom, ki je policist in ga želi rešiti pred zloveščo prihodnostjo.

Tisti, ki si namesto nevarnih spletk in napetih zapletov raje ogledate kaj lahkotnejšega, pa pridete na svoj račun v nedeljo, 23. oktobra, ko na VOYO prihaja prva sezona ameriškega resničnostnega šova Obala Floribama. Gre za serijo, ki je nasledila uspešnico Jersey Shore, v njej pa spremljamo osem mladih prijateljev, ki skupaj na Floridi preživljajo poletje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pikapokapolonica
20. 10. 2022 18.18
+1
Jaz rajši gledam FOX Crime, recimo Blue Bloods.
kapetan
20. 10. 2022 16.27
Tudi to ne bom gledal...
ćurkl
20. 10. 2022 15.13
+1
Izmišljene zgodbe lahko komentiramo, resnične zametke kriminalnih družb (še skoraj v plenicah!) pa ne smemo. Osnovno-šolci se združujejo z namenom izsiljevati vrstnike, heeej!
disorderliness
20. 10. 2022 14.54
Ej, to je samo hec na televiziji. Napisano je pa tako kot, da je vse res. Fikcija je. Ni realnost. Ustavite konje, ljudje!