Leonardo DiCaprio in Robert De Niro oboževalcu ponujata vlogo v novem filmu

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
24UR /
KOMENTARJI
3
V najnovejšem filmu, ki ga bo posnel režiser Martin Scorsese, glavna igralca De Niro in DiCaprio ponujata enemu od oboževalcev vlogo statista. Ponudba je del dobrodelne dražbe, s pomočjo katere bi radi pomagali pri prehrani starejših, otrok in delavcev, ki se borijo s koronavirusom.

Hollywoodski zvezdiLeonardo DiCaprio in Robert De Niro sta enemu od oboževalcev ponudila vlogo statista v najnovejšem filmu režiserja Martina Scorseseja Killers of the flower moon. Sredstva, pridobljena s to dobrodelno akcijo, bodo šla v dobrodelne namene. Zmagovalec bo preživel dan z zvezdami na snemanju filma in bo dobil manjšo vlogo statista, je povedal Leonardo. Robert pa je dodal, da bo srečnež povabljen tudi na premiero filma.

Si predstavljate, da bi se lahko družili z njima?
Si predstavljate, da bi se lahko družili z njima?

OrganizacijaAll in Challenge, ki jo vodi Michael Rubin, je aktivirala več zvezdnikov, da pomagajo pri zbiranju nujno potrebnih sredstev. Ko zvezdnik sprejme izziv, da bo pomagal, mora izzvati drugega zvezdnika. Vsa sredstva bodo šla organizaciji Meals on Wheels America, ki skrbi za starejše, No Kid Hungy, ki skrbi za prehrano ogroženih otrok in America's Food Fund, ki bo obroke namenila zdravnikom in medicinskim sestram, ki se borijo proti koronavirusu.

DiCaprio in De Niro sta izzvala igralca Matthewa McConaugheyja, voditeljico Ellen DeGeneres in igralca Jamieja Foxxa. Vsi trije so izziv sprejeli.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke