Film/TV

Mads Mikkelsen o zamenjavi Deppa: Bilo je kaotično

Los Angeles, 19. 04. 2022 17.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Mads Mikkelsen, ki je v franšizi Magične živali prevzel vlogo Johnnyja Deppa, je znova spregovoril o času, ko so mu ponudili vlogo, sam pa je imel le dva dni časa, da je sprejel odločitev, ali želi zaigrati lik Gellerta Grindelwalda. Danski zvezdnik je priznal, da je bil to zelo kaotičen čas, pred tem pa je izrazil obžalovanje, da se z Deppom pred končno odločitvijo nista uspela pogovoriti.

Mads Mikkelsen je znova spregovoril o času, ko se je odločal, ali bo prevzel vlogo Johnnyja Deppa v franšizi Magične živali. Deppu so vlogo novembra 2020 odvzeli, po tem, ko je izgubil tožbo proti britanskemu tabloidu, ki ga je javno obtožil, da pretepa ženo. Depp je vse obtožbe, da je pretepal nekdanjo ženo Amber Heard, zanikal.

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen FOTO: Profimedia

Depp je po odstopu od vloge situacijo naslovil tudi na družbenem omrežju Instagram, kjer je pojasnil razmere, zakaj se je moral posloviti od franšize. Mikkelsen je sedaj v intervjuju za The Hollywood Reporter ponovno spregovoril o ponujeni vlogi, za katero so mu producenti dali le dva dni časa, da jo sprejme.

"Bilo je precej kaotično," je o situaciji povedal danski igralec, ki si je v tistem kratkem času ogledal prva dva filma franšize in prebral scenarij za tretji film, ki je bil premierno predvajan pred dvema tednoma in dodal, da gre za odlično zgodbo. "Nisem želel posnemati vsega, kar je Johnny počel, to bi bil kreativni samomor. Tudi če bi on vlogo dodelal do perfekcije, bi si želel, da pustim svoj pečat. Kljub temu pa sem moral zgraditi most med obema, tistim, kar je on upodobil prej in tem, kar sem naredil jaz," je pojasnil Mikkelsen.

Pojasnil je tudi komentarje, da se je želel z Deppom tudi pogovoriti, kar pa naj bi bilo po njegovih besedah pozneje napihnjeno in vzeto iz konteksta. "Nisem si tako obupno želel govoriti z njim. Bilo bi lepo, če bi se pogovorila in razčistila razmere. Morda nama bo to uspelo kdaj v prihodnje," je povedal Mikkelsen.


KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zetos
19. 04. 2022 17.39
+1
Deep je kralj!
krneki_123
19. 04. 2022 18.11
+6
Papyrus123
19. 04. 2022 19.18
+1
Dohnny Jepp
19. 04. 2022 21.23
+1