Film/TV

Marisko Hargitay med snemanjem zamenjali za pravo policistko in prosili za pomoč

New York, 20. 04. 2024 10.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralko Marisko Hargitay, zvezdnico serije Zakon in red: Enota za posebne primere, je otrok med snemanjem v New Yorku zamenjal za pravo policistko ter jo prosili za pomoč. Deklica je med igro v parku izgubila svojo mamo in se v strahu zatekla k igralki, ki je snemanje prekinila, in malčici pomagala pri iskanju. Zgodba je dobila srečen epilog.

Marisko Hargitay lahko na BRIO spremljate v glavni vlogi v seriji Zakon in red: Enota za posebne primere.

Mariska Hargitay se lahko pohvali z igranjem v najdlje trajajoči seriji v ZDA, njen lik detektivke Olivie Benson v seriji Zakon in red: Enota za posebne primere pa je najdlje trajajoč lik v dramski seriji. Da je v vseh teh letih postala eno s svojim likom, je dokazala nedavno, ko je prekinila snemanje, da bi pomagala deklici v parku.

Marisko Hargitay med snemanjem zamenjali za pravo policistko in prosili za pomoč.
Marisko Hargitay med snemanjem zamenjali za pravo policistko in prosili za pomoč. FOTO: Profimedia

Malčica, ki je med igro izgubila svojo mamo, se je namreč v strahu zatekla k zvezdnici. Zaradi kostuma in policijske značke jo je namreč zamenjala za pravo policistko in jo prosila za pomoč. Igralka je brez pomisleka prekinila s snemanjem in naslednjih 20 minut z deklico v naročju iskala njeno mamo.

Zgodba je dobila srečen epilog, igralka je namreč uspela najti mamo deklice. Obema je namenila še nekaj prijaznih besed, nato pa nadaljevala s snemanjem.

Serija Zakon in red: Enota za posebne je del televizije že 25 let. Je najdlje trajajoča serija v Združenih državah Amerike, lik detektivke Olivie Benson pa najdlje trajajoč lik v dramski seriji. Serija, ki spremlja ekipo detektivov, ki rešujejo primere spolnega nasilja in posilstev, je v družbi spremenila marsikaj. Po pisanju revije Time je pomagala spremeniti način razmišljanja ljudi o spolnem napadu. Serija, ki se odvija že 25. sezon, je prav tako dokazala, da spolno nasilje ne diskriminira. 

Serija je vplivala tudi na igralkino zasebno življenje. Prav med snemanjem je namreč spoznala svojega moža, igralca Petra Hermanna, s katerim je srečno poročena že 20 let. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rožice so zacvetele
20. 04. 2024 10.31
+9
Super igralka mi je, ker sem že v letih, se dobro spominjam njene matere, v tistih časih je bila prava s.e.k.s bomba.