9°C

Misija nemogoče postala mogoča: bralka med obiskom Rima srečala Toma Cruisa

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
41
Kot smo že poročali, ameriški igralec Tom Cruise pri naših zahodnih sosedih trenutno snema novo nadaljevanje franšize Misija: Nemogoče. In čeprav se je svet ustavil zaradi pandemije, Toma očitno niti koronavirus ne ustavi. Nadaljuje snemanje, med odmori pa z veseljem pozdravi oboževalce, ki v italijanski prestolnici opazujejo ustvarjanje novega filma. V objektiv ga je ujela tudi naša bralka Klavdija.

Ne samo, da Tom Cruise, eden najbolj priljubljenih ameriških igralcev na svetu, snema pri naših sosedih, Tom med odmori veselo pozdravlja mimoidoče in oboževalce ob ograjah, ki ga opazujejo. In prav to je doživela tudi naša bralka Klavdija, ki je z nami delila fotografije iz Rima, kjer je ujela enega in edinega – Toma Cruisa. In kakšen se ji je Tom zdel, tako na daleč? Kot je povedala za naš portal, je deloval sproščeno in je pozdravljal množico, ki se je zbrala ob ograji, ki ločuje snemalni set novega filma Misija: Nemogoče.

Sedmi del franšize so v Italiji začeli snemati v začetku letošnjega leta, a so se ustvarjalci filma morali sprijazniti z novo realnostjo. Zaradi koronavirusa so morali konec februarja snemanje začasno ustaviti. V začetku septembra pa so snemanje končno lahko nadaljevali, a seveda so se morali soočiti z ukrepi, ki jih na filmskih setih do zdaj niso bili vajeni. Cruise je zaradi varnosti produkcijske ekipe celo najel dve križarki, da bi bile ekipe ločene od preostalega sveta. Tako je skušal pomagati pri snemanju nadaljevanja filma ene najbolj priljubljenih filmskih franšiz. Za najem naj bi odšel več kot 500 tisoč evrov.

Misija: Nemogoče v kinematografe prihaja novembra 2021, osmi del sage pa leto kasneje.

Pasica koronavirus oktober