Aktualen dokumentarni film Koronavirus: Tihi morilec

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D.
KOMENTARJI
37
Po oddaji 24UR zvečer bo na POP TV predvajan dokumentarni film Koronavirus: Tihi morilec. Virus je prišel nenapovedano. Širi se kot požar. Od kod prihaja? Spreminja življenja po svetu. Kako razumeti virus in njegov vpliv na telo? Kakšni so simptomi in kako preprečiti širitev? Kako ga pozdraviti in kdaj bo konec pandemije?

Pandemija koronavirusa je ustavila leto 2020. Ljudje zbolevajo, tudi umirajo. Svet se je ustavil, narava se je očistila, ljudje živijo v strahu. Kaj se dogaja, od kod je prišel virus, kako lahko preprečimo širitev. Znanstveniki sicer vseh odgovorov še nimajo. Kar vedo, bodo delili z vami. V četrtek, 26. 3., bo po 24UR zvečer na POP TV predvajan dokumentarni filmKoronavirus: Tihi morilec.

Aktualna tema: koronavirus. Dokumentarni film na POP TV, v četrtek 26. marca zvečer.
Aktualna tema: koronavirus. Dokumentarni film na POP TV, v četrtek 26. marca zvečer.FOTO: POP TV

Novi koronavirus je doslej zahteval več tisoč življenj, okužba pa se je razširila po vsem svetu. Izvor virusa je še vedno uganka, število okuženih pa raste iz dneva v dan. Vuhan, epicenter bolezni, in sosednja mesta so dobesedno zaprli, da bi zajezili širitev virusa. Življenje 60 milijonov prebivalcev se je dejansko ustavilo. Tudi drugod po svetu s strogimi ukrepi poskušajo zamejiti nadaljnje širjenje virusa. Bodo ukrepi učinkoviti pri preprečevanju širjenja virusa? Dokumentarni film nam bo pokazal boj zdravstvenega osebja na Kitajskem z virusom, svetovno priznani strokovnjaki za zdravje pa bodo predstavili svoje analize.

Koronavirus: Tihi morilec
Koronavirus: Tihi morilecFOTO: POP TV