Film/TV

Na prizorišču snemanja novega filma Eddieja Murphyja več poškodovanih

Atlanta, 25. 04. 2024 13.01 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na prizorišču snemanja novega filma Eddieja Murphyja se je zgodila nesreča tovornega vozila, v kateri je bilo poškodovanih več članov snemalne ekipe. Neljubi dogodek, v katerem sta trčila osebno vozilo in tovornjak, se je zgodil v mestu Atlanta v zvezni državi Georgia, med tem ko so snemali enega od prizorov za film The Pickup.

Med snemanjem novega filma Eddieja Murphyja je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta trčila osebno vozilo in tovornjak, kot je poročal The Guardian, pa sta bila dva člana snemalne ekipe hospitalizirana, več ljudi pa je bilo poškodovanih. V času, ko je prišlo do neljubega dogodka, na prizorišču snemanja ni bilo glavnih igralcev Eddieja Murphyja, Peta Davidsona in Keke Palmer.

Eddie Murphy bo nastopil v prihajajoči akcijski komediji The Pickup.
Eddie Murphy bo nastopil v prihajajoči akcijski komediji The Pickup. FOTO: AP

Po nesreči se je z izjavo za javnost odzval tudi studio, ki je pojasnil, kako je do trčenja prišlo: "Na žalost snemanje prizora ni šlo po načrtih, več članov snemalne ekipe pa je bilo zaradi tega poškodovanih. Še vedno zbiramo informacije o tem, kaj se je dejansko zgodilo in zakaj je do tega prišlo. Kar je najbolj pomembno, pa je, da so naše misli trenutno s tistimi, ki so utrpeli poškodbe."

"Naša prioriteta je dobro počutje celotne ekipe in igralcev, zato bomo med snemanjem vztrajali pri najvišjih varnostnih standardih, ki so zahtevani v filmski industriji. Vsa varnostna priporočila med snemanjem in po njem smo skrbno preučili," so še dodali.  

Viri so za The Guardian razkrili, da so člani ekipe, ki so bili udeleženi v nesreči, utrpeli vse od odrgnin do zlomov kosti. "Bila je čudna nesreča, saj ni šlo niti za nevaren niti zapleten kaskaderski prizor," je povedal vir.

Film, ki nosi naslov The Pickup, bo akcijska komedija, pod režijo pa se bo podpisal Tim Story, ki je najbolj znan po franšizi Fantastični štirje. Datum premiere še ni znan, a nedavna nesreča naj ne bi povzročila njene zakasnitve.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brabusednet
25. 04. 2024 17.34
To je prava akcija.
Bofur
25. 04. 2024 14.02
+8
Okej promocijska reklama, ampak Murphy pa je videti kot retuširana verzija samega sebe, videti je komično, pač brez gubic, zlikan, kot da bi ravno prišel izpod likalnika. A je to sploh on ? Še Tom Cruise ima dve ali tri gubice, ahahahahaha
Blue Dream
25. 04. 2024 13.43
+0
Eddi izgleda fenomenalno. Tip ima 63 let. Zelo lepo se stara
IKOSS
25. 04. 2024 13.37
+1
K sreči brez smrtnega razpleta, v svojem bistvu pa enaka situacija, kot na snemanju filma Rust. Ali se je incident pripetil, kot posledica malomarnsoti, ali gre dejansko za nesrečo, bo morala pokazati šele preizkava. Je pa moč z visoko verjetnostjo domnevati, da bo zgodba medijsko bistveno manj odmevna kot, v kolikor bi bilo v incident vpleteno ognjeno strelno sredstvo, kar je absurd.
Aijn Prenn
25. 04. 2024 15.39
+5
Ti pa tvoja ognjena strelna sredstva... :-))
Blue Dream
26. 04. 2024 11.30