Film/TV

Na svoj račun znova prišli ljubitelji Vojne zvezd

Ljubljana, 24. 05. 2018 16.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenske premiere akcijsko domišljijskega spektakla Solo: Zgodba Vojne zvezd se je udeležilo kar nekaj znanih obrazov naše estrade. Med njimi tudi profesionalna plesalka iz šovu Zvezde plešejo Jagoda Batagelj in njen izbranec Jurij ter Sanja in Stipe Modrić ter Denis Avdić.

Jagoda in Jurij Batagelj sta se udeležila slovenske premiere filma Solo: Zgodba Vojne zvezd.
Jagoda in Jurij Batagelj sta se udeležila slovenske premiere filma Solo: Zgodba Vojne zvezd. FOTO: Kolosej

Po prvem samostojnem filmu pred letom in pol z naslovom Rogue One, sedaj spremljamo že drugo samostojno zgodbo akcijskega domišljijskega spektakla - Solo: Zgodba Vojne zvezd. Režijo nove galaktične zgodbe je prevzel Ron Howard. V filmu igrajo Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge in Paul Bettany.

Film sta si ogledala tudi Stipe in Sanja Modrić.
Film sta si ogledala tudi Stipe in Sanja Modrić. FOTO: Kolosej

Najnovejšo filmsko poslastico so si v ljubljanskem Koloseju ogledali tudi tekmovalci šova Zvezde plešejo profesionalna plesalka Jagoda Batagelj, športna novinarka in voditeljica Sanja Modrić in glasbenik Dejan Krajnc. Dekleti in fanta to nedeljo skupaj z ostalimi tekmovalci šova Zvezde plešejo čaka veliki finale in na koncu bo samo en plesni par domov odnesel veliki plesni globus.

Med znanimi obrazi, ki so se udeležili ljubljanske premiere, je bil tudi radijski in televizijski voditelj Denis Avdića.

Več utrinkov s premiere v fotogaleriji.

Denis Avdić
Denis Avdić FOTO: Kolosej

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dannyer
24. 05. 2018 17.07
+2
Pravi resni ljubitelji Star Wars bajkotirajo zaradi političnih for in uničenja star warsa. to kar se dogaja je škandal še hemelton in lukas se obračata. kitajska je zavrnil star wars prava farsa. seveda mediji pa pomagajo njim. pač zadnj star wars je naj slabši od vseh po mnenju ljudi .