14°C

Na voljo ogled prve epizode Otoka ljubezni, priljubljenega britanskega šova

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
4
Otok ljubezni (Love Island) velja za enega najbolj priljubljenih britanskih resničnostnih šovov, v katerem mladi in samski iščejo ljubezen in s tem tudi pot do glavne nagrade 50 tisoč britanskih funtov (54 tisoč evrov). Tisti, ki v paru zdrži do konca sezone in prepriča, da se je resnično zaljubil, osvoji nagrado.

NaVOYOsmo lahko spremljali že tri sezone priljubljenega šova Otok ljubezni, zdaj pa je čas za nove dogodivščine. Na voljo so že novi deli četrte sezone, ki prinaša nove tekmovalce in tekmovalke ter nove ljubezenske zaplete. Na24ur.com vam ekskluzivno ponujamo ogled prvega dela četrte sezone:

Otok ljubezni: kulturni fenomen, ki navdušuje

Resničnostni šov, v katerega vstopajo samo postavni samski moški in samska dekleta, je bil leta 2018 razglašen za najbolj gledan resničnostni šov v Veliki Britaniji na televiziji, ki ga predvaja.

Tekmovalci 4. sezone šova Otok ljubezni.
Tekmovalci 4. sezone šova Otok ljubezni.FOTO: VOYO

Prve tri sezone in tudi četrto si lahko v celoti ogledate na VOYO.

Postavna dekleta, mišičasti fantje, majorško sonce in večna zabava so osnova tega šova, ki ga zdaj na VOYO lahko spremljajo tudi slovenski gledalci. Britanski novinar Will Dunn je šov označil za kulturni fenomen, ki navdušuje. Pojasnil je, da Otok ljubezni spremljata dve skupini ljudi. Prva so gledalci, stari od 16 do 34 let. Na Otoku je to ena redkih vsebin, ki jo ta starostna skupina sploh gleda na televizijskih sprejemnih. Druga polovica pa so Britanci, starejši od 54. 

Otok ljubezni je priljubljen iz precej očitnih razlogov: v šovu se nenehno pogovarjajo o odnosih in ljubezni, temi, o kateri se rad pogovarja prav vsak. 

Preprečevanje okužbe s koronavirusom