Film/TV

Nov Guadagninov film z Zendayo za uvod v beneški filmski festival

Benetke, 06. 07. 2023 16.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, E.M.
Komentarji
1

Novi film italijanskega režiserja Luce Guadagnina, v katerem med drugim igra 26-letna ameriška zvezdnica Zendaya, bo avgusta odprl beneški filmski festival. Film z naslovom Challengers pripoveduje o ljubezenskem trikotniku v svetu tenisa. Beneški filmski festival bo potekal od 30. avgusta do 9. septembra.

Organizatorji beneškega filmskega festivala so razkrili, da bo festival, ki bo potekal od 30. avgusta do 9. septembra, odprl film italijanskega režiserja Luce Guadagnina, v katerem bo zaigrala tudi Zendaya. Film z naslovom Challengers pripoveduje o ljubezenskem trikotniku v svetu tenisa, poleg igralke, ki je med drugim zaigrala v filmih Spider-Man in Dune, igrata v filmu tudi Josh O'Connor, ki v seriji Krona igra mladega princa Charlesa, in Mike Faist, ki je med drugim zaigral v Zgodbi z zahodne strani.

Nov Guadagninov film z Zendayo za uvod v beneški filmski festival
Nov Guadagninov film z Zendayo za uvod v beneški filmski festival FOTO: Profimedia

"To je sodobna, drzna zgodba o mladostni energiji, ljubezni in moči. Zendaya, Josh in Mike so popolnoma izvirni in sveži ter prinašajo novo energijo, kakršne še niste videli," je o filmu povedal Guadagnino. Po besedah direktorja beneškega filmskega festivala Alberta Barbere je Luca Guadagnino eden redkih italijanskih režiserjev, ki so navajeni delati tako z italijanskimi kot tujimi igralci ter vsakič dosegati odlične rezultate.

Italijanski filmski ustvarjalec Guadagnino je znan po filmski drami Pokliči me po svojem imenu s Timotheejem Chalametem v glavni vlogi in je reden gost festivala v Benetkah. Lani se je s filmom Bones and All potegoval za nagrade beneškega festivala. Letos bodo njegov film Challengers prikazali izven tekmovalnega programa.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Apostol1
25. 07. 2023 09.19
Ne vem ali je film slab ali dober , toda Zendaya je v vseh pogledih ne samo dobra pač pa odlična.