Film/TV

Novi film o Jamesu Bondu prihaja šele aprila 2021

London, 03. 10. 2020 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, A.R.
Komentarji
4

Izid novega filma o Jamesu Bondu z naslovom Ni čas za smrt je znova preložen. Kot sta sporočila producenta Michael G. Wilson in Barbara Broccoli, film v kinematografe ne bo prišel 12. novembra, ampak šele 2. aprila naslednje leto.

Film Ni čas za smrt v kinematografe prihaja aprila 2021.
Film Ni čas za smrt v kinematografe prihaja aprila 2021. FOTO: Profimedia

Odločitev so ustvarjalci filma utemeljili s pojasnilom, da si bo film tako lahko ogledalo širše svetovno občinstvo. Povezava z novim koronavirusom sicer ni bila izrecno omenjena, a dejstvo je, da so zaradi pandemije kinodvorane v nekaterih državah trenutno zaprte ali pa so njihove zmogljivosti omejene.

Gre že za četrto preložitev začetka prikazovanja 25. filma iz franšize, v katerem naj bi agenta 007 zadnjič odigral Daniel Craig. Najprej je bil po zamenjavi režiserja z oktobra 2019 preložen na februar 2020, nato so ga preložili še za dva meseca zaradi dodelave scenarija. Po izbruhu novega koronavirusa so producenti premiero z aprila preložili na 12. november, sedaj pa so odpovedali še ta termin.

V začetku septembra so ustvarjalci filma objavili drugi napovednik za film Ni čas za smrt, v četrtek pa je bil objavljen videospot za naslovno pesem No Time To Die, ki jo poje Billie Eilish

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

"Zavedamo se, da bodo oboževalci zaradi preložitve razočarani," sta v izjavi za javnost zapisala Wilson in Barbara Broccoli in dodala, da se že sedaj veselita, da bodo film z njimi delili prihodnje leto.

V filmu Ni čas za smrt se tajni agent James Bond umakne iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč.

Film je režiral Cary Joji Fukunaga, scenarij so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga.

V filmu se poleg Craiga vračajo igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Lea Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright. Novi obrazi, ki so nastopili v vohunski akciji, pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

V novem Bondovem filmu bo zaigral tudi Rami Malek.
V novem Bondovem filmu bo zaigral tudi Rami Malek. FOTO: Profimedia
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TEDO84bv0MEDO
03. 10. 2020 14.46
+0
Koga to briga? Vsaka nova verzija je slabša od prejšnje.
Sosed Sosedov
03. 10. 2020 14.22
-1
Jest sem ga gledal zadnjič na črno
jutr1b05ek
03. 10. 2020 13.31
+5
Strah je gospod. strah jih je da bojo šli v minus in da si ne bojo povrnili stroškov. najbolje da film preimenujejo v "No time to show this at all"
matejg007@gmail.com
03. 10. 2020 12.57
-3
To bo zadni dobr fil o bondu. V naslednih ga nadomesti crna zenska. Ni to vec to pol.