Film/TV

Novi Jurski svet prestavljen na leto 2022

Los Angeles, 08. 10. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dinozavri se na velika platna ne bodo vrnili pred letom 2022, so sporočili producenti priljubljenih filmov Jurski park oziroma Jurski svet. Film z izvornim naslovom 'Jurassic World: Dominion' se bo torej gledalcem predstavil čez nekaj manj kot dve leti. Režiser filma je na Twitterju sporočil, da bo na filmsko stvaritev vredno počakati.

Težko pričakovani film se bo na velikih platnih predstavil kar leto dni po prvotno najavljeni premieri. Universal Pictures, ki stoji za znanstvenofantastično franšizo, je želel film javnosti predstaviti poleti 2021. Spremembo glede prve projekcije je javnosti prek omrežja Twitter sporočil režiser Colin Trevorrow, ki je ob tem predstavil tudi uradni plakat filma, z značilnim logotipom, ki po videzu spominja na prvi tovrstni film iz leta 1993. Zapisal je še: ''V zadnjih treh mesecih smo delali z izjemno ekipo na filmu, ki ga želimo čimprej deliti s svetom. Čeprav bo treba počakati nekaj več časa, bo vredno.'' Dodal je še, da je ključnega pomena, da ostanemo zdravi in do takrat skrbimo drug za drugega.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nova stvaritev o dinozavrih je že šesti film franšize, ki ima kar 27 let. V filmu se bosta znova pojavila Chris Pratt in Bryce Dallas Howard. Pridružili se jima bodo še Laura Dern, Sam Neill in Jeff Goldblum. Serija filmov Jurski park oziroma Jurski svet je hollywoodskemu studiu prinesla nekaj več kot štiri milijarde evrov. Universal Pictures ima v zadnjem času kar nekaj težav s filmskim koledarjem, nadaljevanje filma Hitri in drzni je moral prestaviti na 28. maj 2021, filmski svet pa je dosegla tudi novica, da bodo na poznejše datume prestavljeni filmi Ni čas za smrt, Batman in Matrica 4.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Abica
08. 10. 2020 08.06
+1
Jeff Goldblum, odlicno