21°C

Odvetnica Ana bo preiskovala sumljivo smrt svojega moža

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
2
Vsi ljubitelji napetih zgodb in zapletov si lahko na VOYO ogledate srbsko kriminalno serijo Edini izhod, v kateri igra glavno vlogo Anđelka Prpić, ki je navduševala v priljubljeni komični seriji Andrija in Andjelka. Tokrat je prevzela resnejši lik odvetnice Ane, ki se poda na pot za iskanjem resnice o sumljivi smrti svojega moža.

Edini izhod je serija, posneta po istoimenskem filmu.
Edini izhod je serija, posneta po istoimenskem filmu.FOTO: VOYO

Psihološki triler Edini izhod (Jedni izlaz) temelji na istoimenskem filmu z isto zgodbo v razširjeni različici. V seriji se zgodba razvija v 10 epizodah nekoliko drugače kot na filmskem platnu, pri čimer so nekateri liki bolj podrobno predstavljeni. Glavno vlogo je prevzela priljubljena srbska igralka Anđelka Prpić, ob njej pa bodo zaigrali še Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski in Milena Predić. Scenarij je napisal Marko Popović, pod režisersko taktirko pa se podpisuje Darko Nikolić.

Kriminalno serijo Edini izhod si lahko ogledate na VOYO.

V prvi epizodi se odvetnica Ana Kolar skupaj z možem Sašom odpravi v znan beograjski nočni klub, v katerem izbruhne požar. V tragediji Saša izgubi življenje, medtem ko Ana pristane v komi in se ne spomni, kaj se je zgodilo. Ana oporo vidi v sinu Luki in skuša ponovno normalno živeti, toda pogosto jo preganjajo nočne more in napadi panike. Po šestih letih na sodišču sodijo krivcem za nesrečo, kmalu za tem pa Ana na elektronsko pošto prejme anonimno sporočilo s šokantnim videoposnetkom. Je mogoče, da je njen mož še vedno živ? Da bi odkrila resnico, bo Ana morala skozi zapleteno mrežo nasilja, laži in izsiljevanja ter se soočiti s temačnimi skrivnostmi iz preteklosti … Kaj se zgodi v nadaljevanju si lahko ogledate na VOYO.

Edini izhod
Edini izhodFOTO: VOYO