Film/TV

Pierce Brosnan in Will Ferrell v filmu o Evroviziji

Los Angeles, 11. 08. 2019 16.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
B.R. / STA
Komentarji
3

Režiser David Dobkin snema film o priljubljenem evropskem glasbenem tekmovanju Evroviziji. Kot je znano, bosta v njem nastopila ameriški komik Will Ferrell ter kanadska igralka Rachel McAdams, ekipi pa se po novem pridružuje tudi irski filmski in televizijski igralec Pierce Brosnan.

Pierce Brosnan in Will Ferrell
Pierce Brosnan in Will Ferrell FOTO: Profimedia
Ameriški komik Will Ferrell in kanadska igralka Rachel McAdams bosta v filmu s preprostim naslovom Eurovision nastopila v vlogi nadobudnih islandskih glasbenikov Larsa Erickssonga in Sigrit Ericksdottir, ki se jima je ponudila priložnost, da zastopata svojo državo na Evroviziji, irski filmski in televizijski igralec Pierce Brosnan pa bo prevzel vlogo Larsovega očeta Ericka Erickssonga. Mlada glasbenika bosta v filmu po pisanju Anse dokazala, da se je v življenju vredno boriti za svoje ideale.
Will Ferrell tudi na VOYO, v odbiti komediji Očetova hiša.

Tekmovanje za pesem Evrovizije velja za globalni fenomen, ki ga od prve izdaje leta 1956 spremljajo gledalci po vsem svetu. Med zmagovalci tekmovanja so bili svetovno znani glasbeniki: skupina Abba, ki je zmago leta 1974 pripela Švedski, ter Celine Dion, ki je leta 1988 zmagala kot predstavnica Švice.

Letošnje 64. tekmovanje za pesem Evrovizije je potekalo v izraelskem Tel Avivu. Žirijo in gledalce po svetu je najbolj prepričal nizozemski predstavnik Duncan Laurence z osebnoizpovedno pesmijo Arcade.

Ker Evrovizija v ZDA ni tako priljubljena kot v Evropi, mnogi potezo Netflixa razumejo kot težnjo po pridobivanju novih neameriških naročnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

NoviceResnice
11. 08. 2019 17.39
+0
Kdo bo igral naša dva bolničarja na čik pauzi....
RamzesII
11. 08. 2019 17.26
-1
Ne spomnim se, da bi ta Will v kakšnem filmu pel.
Toti glih
11. 08. 2019 17.28
+3