Film/TV

'Pomembna je duša lika, ne naše poreklo'

Los Angeles, 10. 07. 2019 15.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Produkcijska ekipa novega filma o majhni morski deklici že izbira igralsko zasedbo, za kralja Tritona pa se je javil kar sam Terry Crews. Svoje mnenje o glavni igralki Halle Bailey je podala tudi Jodi Benson, ki je Arieli posodila glas v animiranem filmu.

Serijo Brooklyn 9-9, v kateri igra Terry Crews, lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 12.10 na BRIO.

Spomnimo, producenti so že izbrali glavno igralko za nov igrani film o majhni morski deklici Arieli. Odigrala jo bo mlada pevka in igralka Halle Bailey. Celotna produkcijska ekipa je že v polnem teku, oboževalci pa že težko pričakujejo razkritje preostale igralske zasedbe. Terry Crews se je na Twitterju kar sam ponudil, da bi odigral Arielinega očeta kralja Tritona. Objavil je preurejeno sliko, kjer je sam v vlogi Arielinega očeta.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igralec je idejo dobil na internetu, saj so oboževalci skovali idejo o njegovi vlogi. Eden od oboževalcev je napisal: "Je Terry Crews že dobil vlogo za kralja Tritona? Disney, kaj še čakate, pokličite ga."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Terry Crews pa ni edini, ki so ga oboževalci predlagali za Arielienga očeta. "Že od prvega dneva govorim, da mora Idris Elba igrati kralja Tritona," je tvitnila Kirbie Johnson. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sicer pa so mnenja glede izbire glavne igralke deljena. Večina oboževalcev je navdušenih, pojavili pa so se tudi komentarji rasistične narave. "In kar tako je Disney uničil igrani film male morske deklice," je komentiral eden od gledalcev. Dodal je še oznako 'To ni moja Ariela' (op.p. #notmyariel), ki jo uporabljajo tudi drugi, ki se ne strinjajo z izbiro glavne igralke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V podporo talentirane Halle se je oglasila tudi Jodi Benson, ki je Arieli posodila glas v animiranem filmu. Mlado igralko podpira: "Mislim, da je najpomembnejša  duša lika in kako to prikažeš kot igralec. To je tisto, kar šteje." Jodi je povedala, da je bil Arielin karakter tudi zanjo velik izziv: "Pripovedovati moramo Arielino zgodbo. Ni važno, kako izgledamo, ne glede na našo raso, poreklo, barvo kože, naš dialekt, če smo suhi ali debeli in ne glede na barvo las, je naša naloga, da povemo dobro zgodbo."  

Film bodo režisirali John DeLuca, Marc Platt in Lin-Manuel Miranda, s snemanjem pa naj bi pričeli naslednje leto.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dannyer
10. 07. 2019 18.34
+9
Ja in to samo na evropskih zgodbah zakaj pa teh regresivnih 8% ima agresivne proteste potem bi lahko mulan igrala evropejka, aladina tudi , itd. t ogre samo za izbris eu kolture. zgodba ki je folklora norveške in jo je napisal HCA. temeli na evropsko kulturo. ter predstavlja celo manj kot 2% rdečelascev ,ki sedaj vidijo napada na njihovo manjšino. stvar deluje samo eno smerna. aleksander veliki, angleške kraljice,ivana orleanska,ahil, lancelot,gvinever, itd. so sedaj kar TP liki. to počenjajo ljudje ki sovražijo svojo nacijo raso in kulturo in to so raziskave pokazale. očitno se vidi kdo je nacist.
Darth-Vader
10. 07. 2019 17.52
+5
Pocahontas pa baje do bo igrala kaksna belka z blond lasmi in z modrimi ocmi... trnulcico pa kaksna kitajka
Haralmaan
10. 07. 2019 16.42
-4
Kako ste eni občutljivi no. Zagotovo vas bo motil črnski glas iz bele morske delkice, ko si boste končno lahko doma ogledali risanko.
Khronos
10. 07. 2019 16.40
+9
Terry Crews se dela, da je legenda. Vse crnske igralce so vsaj v eni tocki kariere oblekli v zenska oblacila in tudi Terry ni izjema..
Khronos
10. 07. 2019 16.39
+14
Komaj cakam, da bo Crnega panterja igral Brad Pitt, Tom Cruise pa bo Shaft. Rasa res nima veze, ne bit nestrpni. Mi se mamo radi, ni res?
shaft6
10. 07. 2019 16.24
+19
Najbolje, da še naredijo "remake" Zlatolaske ali Sneguljčice v vlogi temnopoltih, da ne bodo tudi te pravljice "rasistično" opredeljene...
DirtySanchez
10. 07. 2019 16.20
-1
Terry crews je legenda.
Cesar007
10. 07. 2019 15.53
+32
Če je pomembna duša in ne poreklo, zakaj potem spreminjajo poreklo ?