Film/TV

Prihajajo nove epizode komedije Frasier in risanega filma Rugrats

Los Angeles, 25. 02. 2021 16.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prihaja dobra novica za vse ljubitelje ameriške televizijske serije Frasier in risanega filma Rugrats, ki sta bila med gledalci izredno priljubljena v devetdesetih letih.

Na televizijske zaslone se vrača igralec Kelsey Grammer kot priljubljeni psihiater Frasier. "Z veseljem potrjujem, da bom del naslednjega poglavja nadaljevanja dr. Frasierja Crana," je povedal 66-letni igralec. Za zdaj še ni potrjeno, ali se bodo na snemalno prizorišče vrnili tudi preostali člani nekdanje priljubljene igralske zasedbe. Leta 2018 je sicer v 78. letu starosti umrl John Mahoney, ki je odigral vlogo očeta.

Frasier
Frasier FOTO: Profimedia

Frasier ostaja še vedno ena od najuspešnejših ameriških televizijskih komedij. Med letoma 1993 in 2004 so ustvarili 11 sezon in osvojili 37 emmyjev, vključno s petimi za najboljšo humoristično serijo. "Oboževalci že dolgo upajo na vrnitev priljubljene komedije in z veseljem pozdravljajo idejo nadaljevanja," je povedal David Stapf, predsednik CBS Studios. Datuma pričakovane premiere za zdaj še niso razkrili.

Frasierja bo znova odigral Kelsey Grammer.
Frasierja bo znova odigral Kelsey Grammer. FOTO: Profimedia

Pred kratkim so ustvarjalci sporočili, da se vrača še ena uspešnica 90. let Seks v mestu, prav tako pa bo risani film Rugrats dobil novo preobleko. V devetih sezonah so gledalci spremljali življenje skupine malčkov. Leta 1998 so predstavili film in kasneje še dve nadaljevanji. Ustvarjalci so prejeli štiri emmyje in šest nagrad Kids Choice ter celo svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

Risanka Rugrats (Umazančki)
Risanka Rugrats (Umazančki) FOTO: Profimedia

Zdaj bodo ustvarjalci glavne like Tommyja, Chuckie, Angelico, Susise in dvojčka Phila in Lil ponovno oživili. "Rugrats je ena najbolj znanih risank, ki jo pozna cel svet. Različico izvirne serije ponosno ustvarjamo za povsem novo občinstvo," je povedal Ramsey Naito, predsednik podjetja Nickelodeon Animation.

Koronavirus pasica november
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SERAPHIN
25. 02. 2021 17.43
+2
Cheers in Fraiser sta biki se za dansnje case presezek sit comov. prav med zqprtjem sem si se enkrat pogledal vse sezone in opazoval kako sem se pri vsakem delu nasmejal do solz, kar pa se mi ni zgodilo pri novejsih ustvaritvah. vedno sem se spraseval kako je recimo Big bang theory lahko ocenjena kot najbolj smesen sit com...se Frindsi ki so bili globalni fenomen niso segli do kolen scenaristom zgoraj omenjenih. rea rea dobre zadeva in upqm da se vrnejo nazaj z isto kvaliteto
ochi
25. 02. 2021 17.07
-4
ne bo isto. in tudi staro ne bo več isto. a je treba vse uničit?