Film/TV

Reese Witherspoon se je pred snemanjem filma Divja borila s paničnimi napadi

Los Angeles, 16. 06. 2021 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka se je v nedavnem intervjuju spomnila težav, s katerimi se je spopadala pred snemanjem filma Divja. To je bil po njenih besedah najzahtevnejši projekt v karieri, ki jo je kot igralko popolnoma spremenil.

Reese Witherspoon se je kar tri tedne borila s paničnimi napadi, preden se je lotila vloge v filmu Divja. Čeprav je za vlogo v filmu Hoja po robu prejela oskarja, pa je njeno igralsko pot najbolj zaznamovala ravno vloga, v kateri se glavni lik napoti na dolgo pot z namenom, da prebrodi osebno tragedijo.

Reese Witherspoon se spominja svojega najzahtevnejšega projekta.
Reese Witherspoon se spominja svojega najzahtevnejšega projekta. FOTO: AP

Hollywoodska zvezdnica je v intervjuju za Interview magazine povedala, da jo je bilo izjemno strah sprejeti vlogo v filmu iz leta 2014. Film, ki temelji na spominih Cheryl Strayed, je igralki povzročil kar nekaj nelagodja. ''Podvreči sem se morala tudi hipnozi, tako me je bilo strah. Panične napade sem doživljala kar tri tedne, preden sem začela s snemanjem,'' je bila iskrena.

Del tega, s čemer je imela težave, je predstavljala golota, spolnost in zloraba drog ter tudi odsotnost soigralcev pred kamero: ''Pred kamero sem bila sama, dolge dneve sem snemala scene, v katerih sem bila prisotna le jaz. Mislim, da je minilo kar 25 snemalnih dni, v katerih nisem imela družbe nobenega igralskega kolega. Bili smo samo jaz ter kamera in moj nahrbtnik.'' Ob tem je priznala, da še v življenju ni tako zelo garala, kar jo je v igralskem smislu spremenilo za vedno.

Reese si lahko ogledate tudi v filmih Vroči pregon in Spet doma, ki sta na voljo na VOYO.

Witherspoonova se trenutno posveča svojemu producentskemu delu, pred njo je kar nekaj odmevnih projektov. Najavila je sodelovanje pri tretjem delu Blondinke s Harvarda ter druge sezone serije The Morning Show, kjer ji družbo dela Jennifer Aniston.

Koronavirus pasica nova
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Janez Novak 13
16. 06. 2021 08.38
-2
Za moj okus najlepša igralka vseh časov!
supplement
16. 06. 2021 09.31
+4
mislim da vama je pretekel rok trajanje,ker okusa ni.
nejc312312
16. 06. 2021 09.56
+4
Kristina1266
16. 06. 2021 08.10
+0