Film/TV

Ryan Gosling in Emily Blunt navdušila s pevsko točko o fenomenu Barbenheimer

New York, 15. 04. 2024 09.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ryan Gosling je pretekli konec tedna ponovno stopil v čevlje voditelja kultne oddaje Saturday Night Live, kjer je v uvodnem monologu priznal, da ne more pozabiti na vlogo Kena, čeprav bi moral promovirati svoj novi film The Fall Guy, v katerem igra tudi Emily Blunt. Ob prilagojeni različici uspešnice Taylor Swift se je tako še zadnjič podal na pot spominov, na odru pa se mu je pridružila tudi Emily. "To ni bil monolog. To je bila broadwayjska ekstravaganca," so bili ob videnem navdušeni gledalci.

"Odlično je ponovno voditi Saturday Night Live. Tukaj sem zaradi svojega novega filma The Fall Guy, v katerem igra Emily Blunt," je svoj monolog pričel Ryan Gosling in občinstvu obljubil, da to pomeni, da ne bo več govoril o vlogi Kena iz filma Barbie, s katero si je lani prislužil nominacijo za oskarja. "Ne bom se šalil o Kenu, ker ni smešno. S Kenom sva se ločila, šlo je pregloboko in konec je. Ne bom govoril o tem. Pravzaprav bom malo govoril o tem. Saj veste, težko je, ko tako dolgo igrate lik," se je pošalil in dodal, da bo ločitev od Kena najlažje nagovoril s pomočjo glasbe Taylor Swift.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob prilagojeni različici uspešnice All Too Well se je tako spominjal svojih dni v vlogi Kena, kako je v oprijetem kostumu z rolerji užival na plaži, ob obujanju spominov si je nadel tudi krznen plašč iz filma in obujal spomin na svoje izklesano telo. "Če bi rekel, da sem dobro, bi lagal, saj sem bil samo Ken in sedaj sem samo Ryan," je zvezdnik zapel, tik preden ga je na odru prekinila Emily Blunt ter ga okarala, zakaj ne promovira njunega novega filma.

"Kaj delaš? Načrtovala sva cel monolog o filmu The Fall Guy, vključno s kaskaderskimi triki, in bilo bi epsko, ti pa spet poješ o Kenu," mu je očitala ter mu ukazala, da sleče Kenov krznen plašč. "Moraš iti naprej, Ryan. Čas je," mu je dejala, a je igralec ni upošteval in je s petjem nadaljeval. Vse dokler mu Bluntova na glavi ni razbila steklenice in na njegovem hrbtu zlomila stola. "Ken je mrtev!"

Ryan Gosling in Emily Blunt sta navdušila s pevsko točko o fenomenu Barbenheimer.
Ryan Gosling in Emily Blunt sta navdušila s pevsko točko o fenomenu Barbenheimer. FOTO: Profimedia

A Ryan se ni predal. Kolegico je opomnil, da je tudi sama v preteklem letu sodelovala v filmski uspešnici, filmu Oppenheimer. "Vem, da je bil to slabši film, ampak vseeno," se je pošalil Ryan, nakar ga je igralka opomnila, da je Oppenheimer pravzaprav osvojil skoraj vse nagrade. "Ampak ali ste osvojili srca občinstva?" jo je 'špiknil' Gosling. Pot spominov na fenomen Barbenheimer ju je pripeljala do tega, da sta skupaj zapela in se tako še poslednjič poklonila filmoma, ki sta zaznamovala preteklo poletje. "Spet sva v letu 2023, bilo je poletje Barbenheimerja, bila sva zgolj jaz in ti."

Njun nastop je požel bučen aplavz gledalcev ter topel sprejem na spletu, kjer je posnetek samo na uradnem profilu YouTube prejel že milijon in pol ogledov. "To ni bil monolog. To je bila broadwayjska ekstravaganca," je v komentarjih zapisal eden od uporabnikov, drugi pa je dodal, da je to v resnici odlična promocija njunega novega filma. "Stara sem 68 let in oddajo Saturday Night Live gledam od njenih začetkov. To je zagotovo eden najboljših monologov!"

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bitialinebiti
15. 04. 2024 13.00
-1
Emily je carica! Obcudujem ljudi, ki se znajo nasmejat tudi na svoj racun.
proofreader
15. 04. 2024 12.38
+1
Emily. ❤️
Amor Fati
15. 04. 2024 12.01
+1
Noben od nas ne bi boljš to zapel in bral tekst s teleprompterja 😂
DuhSaSjekirom
15. 04. 2024 10.07
-1