Film/TV

Ryan Gosling neprepoznaven na snemanju novega filma

Sydney, 21. 10. 2022 11.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Ryan Gosling se te dni mudi v Sydneyju v Avstraliji, kjer snema nov film, ki bo nosil naslov The Fall Guy. Zvezdnika so seveda že opazili oboževalci, a ga na prvi pogled niso prepoznali, saj vloga od njega zahteva malce drugačen videz, kot smo ga na zvezdniku navajeni. Svoje običajno kratke lase je pustil rasti, spremeni pa ga tudi gosta in daljša temna brada, ki je del videza njegovega lika.

Nova vloga Ryana Goslinga je pustila nekatere njegove oboževalce odprtih ust, čeprav so se večkrat ozrli, da bi se prepričali, da je to zares on. 41-letni igralec je namreč za novo filmsko vlogo popolnoma spremenjen, saj si je pustil daljše lase in temno brado, vedno urejenega zvezdnika pa oboževalci niso navajeni s takšnim videzom.

Ryan Gosling presenetil z videzom za novo vlogo.
Ryan Gosling presenetil z videzom za novo vlogo. FOTO: Profimedia

V Kanadi rojenega igralca so med snemanjem uspeli ujeti tudi fotografi, oblečen v rdeč jopič, črne kavbojke, belo srajco in nazaj obrnjeno kapo s ščitnikom pa je snemal dramatičen prizor na vrhu petnadstropne parkirne hiše. Gosling si je, preden je skočil v zrak, nadel še temna sončna očala.  

Film, v katerem bo ob Goslingu zaigrala še Emily Blunt, režira pa ga David Leitch, temelji na istoimenski televizijski seriji iz 80. let. V njej sta igrala Lee Majors in Heather Thomas, zgodba pa temelji na liku, ki je kaskader in se odloči, da bo ob igralski karieri postal še lovec na glave. Na sporedu je bila med leti 1981 in 1986.

Sodeč po fotografijah, je Goslingu uspelo sprati svetlo barvo za lase, ki jo je imel v vlogi Kena, film Barbie, v katerem je zaigrala še Margot Robbie, pa bo na ogled v kinematografih leta 2023. Kljub temu, da so bili tudi takrat nad njegovim videzom mnogi presenečeni, pa je imel vsaj eno oboževalko na svoji strani, in sicer ženo Evo Mendes, ki je njegovo fotografijo delila celo na družbenem omrežju Instagram, čeprav je znano, da zvezdnica le redko objavlja fotografije družinskih članov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Janez Novak 13
21. 10. 2022 12.31
+2
"Ryan Gosling neprepoznaven na snemanju novega filma". Kako so ga potem lahko slikali, če ga niso prepoznali. Kr neki.