Film/TV

Shaquille O'Neal bo nastopil v kriminalni seriji Gravesend

New York, 11. 06. 2024 13.55 | Posodobljeno pred 5 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji košarkar Shaquille O'Neal bo nastopil v kriminalni seriji Gravesend, 52-letnik pa je svoje prizore na Coney Islandu posnel že pred nekaj dnevi. Zvezdnik bo zaigral v tretji sezoni serije, na prizorišču snemanja pa so ga ujeli v družbi z ustvarjalcem serije Williamom DeMeom in igralcem Josephom D'Onofriom.

Nekdanji košarkar Shaquille O'Neal se ponovno podaja na male zaslone, saj bo zaigral v tretji sezoni serije Gravesend, ki se dogaja v newyorškem okrožju Brooklyn. Ustvarjalci serije so na družbenem omrežju že objavili prve fotografije snemanja, z 52-letnikom pa naj bi zaigrala tudi raperja Peter Gunz in Maino.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Shaq bo v tej sezoni nastopil v vlogi Mustafe, mogočneža, ki je vodja tolpe določenega območja. Njegova skupina se združi z Gravesendom," je za Page Six dejal vir blizu ustvarjalcev. Njegovi skupini naj bi se pridružil tudi nekdanji profesionalni igralec ameriškega nogometa James Harrison.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Snemanje smo začeli s prizorom, v katerem je Shaq na strehi, spodaj na ulici pa so se zbirale množice in vzklikale njegovo ime, avtomobili so trobili, ko so ga opazili gasilci in reševalci, pa so tudi ti prižgali sirene," je še dodal vir. Nekdanjega košarkarja naj bi pozneje opazili med deljenjem avtogramov oboževalcem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V novi sezoni serije se bodo igralski zasedbi pridružili tudi zvezdnica franšize Rocky Talia Shire in zvezdnika Sopranovih Vincent Curatola in Dominic Chianese. V seriji so zaigrali že Chazz Palminteri in njegova hči Gabriella Palminteri ter William Forsyth, Andrew 'Dice' Clay, Fran Drescher, Armand Assante, Chuck Zito, Martin Kove in Mario Cantone.

Ustvarjalci in igralska zasedba serije so pred časom postali resnični junaki, ki so rešili 14-letnega fanta, ki je le ulico stran od prizorišča snemanja ostal ujet pod avtomobilom.

O'Neal se je v preteklosti pojavil v filmih Kazaam in Film, da te kap 4.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
11. 06. 2024 14.10
-2
Netflix, Prime, Tubi ? Prvič slišim.
cerob
11. 06. 2024 14.22
+1