8°C

Ljubezen na vasi Avstralija: šest samskih kmetov išče ljubezen

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
19
Na VOYO je prišla sedma sezona priljubljenega resničnostnega šova Ljubezen na vasi Avstralija. V njej bo šest kmetov poskušalo najti sorodno dušo oziroma tisto pravo ljubezen, po kateri vsak hrepeni.

Šest kmetov se bo podalo v iskanje prave ljubezni.
Šest kmetov se bo podalo v iskanje prave ljubezni.FOTO: VOYO

Šest samskih kmetov se bo podalo na pot iskanja ljubezni. Nekateri iščejo svojo prvo ljubezen, drugi upajo na novo priložnost.

Vsak dan vas na VOYO čaka nova oddaja šova Ljubezen na vasi Avstralija.

Vsak bo izbral tri potencialne partnerice, ki jih bo povabil na svojo kmetijo, kjer se bo začela prava romantična pustolovščina. Kmetje bodo svoje izbranke spoznavali tako pri delu na kmetiji kot na zmenkih in poskušali ugotoviti, ali je med njimi tista prava, s katero bi si želeli ustvariti družino.

Ne zamudite romantične pustolovščine na VOYO.
Ne zamudite romantične pustolovščine na VOYO.FOTO: VOYO

Voditeljica šova je Natalie Gruzlewski, ki pa je svojega princa našla v drugo. Leta 2009 se je najprejporočila z nekdanjim profesionalnim deskarjem Lukeom Eganom. Po dveh letih zakona sta se ločila. Maja 2012 je Natalie naznanila, da se je zaročila z gradbenim investitorjem Jackom Rayom, s katerim sta se še istega leta novembra poročila na zasebni slovesnosti. Naslednje leto sta ljubezen okronala z rojstvom hčerkice.

Natalie Gruzlewski, voditeljica šova Ljubezen na vasi Avstralija
Natalie Gruzlewski, voditeljica šova Ljubezen na vasi AvstralijaFOTO: VOYO

Ljubezen na vasi Avstralija
Ljubezen na vasi Avstralija