Film/TV

Steven Spielberg v nov projekt s scenaristom Davidom Koeppom

Los Angeles, 25. 05. 2024 13.45 | Posodobljeno pred 29 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sloviti režiser Steven Spielberg bo v prihodnje moči združil z nič manj priznanim scenaristom Davidom Koeppom, s katerim sta že sodelovala pri uspešnicah, kot so Jurski park, Indiana Jones in Vojna svetov. Tokrat pripravljata filmsko zgodbo o NLP, ki bo po pisanju filmske revije Variety na filmska platna prišla maja prihodnje leto.

O filmskem projektu trenutno še ni dosti znanega. Po pisanju Variety naj bi film, ki ima predvideno premiero v kinematografih 15. maja 2026, snemali tudi pod okriljem studia Universal Pictures. Film za zdaj še nima naslova, je pa Variety že pisal, da Steven Spielberg pripravlja filmsko zgodbo o neznanem letečem predmetu. Film bo producirala Kristie Macosko Krieger.

Steven Spielberg že pripravlja nov filmski projekt.
Steven Spielberg že pripravlja nov filmski projekt. FOTO: AP

Kot so spomnili pri Variety, Spielberg trenutno velja za najuspešnejšega hollywoodskega filmskega ustvarjalca, saj je poleg franšiz Indiana Jones in Jurski park posnel tudi uspešnice, kot sta Žrelo in E.T.

Leta 2002 je za Universal režiral film Fabelmanovi. Filmska zgodba, ki jo je navdihnilo njegovo lastno otroštvo, spremlja s filmom obsedenega najstnika, ki odrašča v Arizoni in severni Kaliforniji. Čeprav je film prejel več nominacij za oskarja, ni obveljal za kinematografsko uspešnico, še piše Variety.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Apostol1
25. 05. 2024 15.28
+1
Steven Spielberg je že pravzaprav legenda ni kaj. Enakovreden mu je pa vsekakor James Cameron in nemogoče je reči , kdo je boljši. je pa še kar nekaj izjemnih režiserjev , ki jih lahko postaviš ob bok tema dvema , čeprav sta ta dva zame skupaj na prvem mestu.
Arhaist
25. 05. 2024 13.55
+0
Kdaj bomo gledali film lahko? Maja naslednje leto ali 15.maja 2026?!? a smo ze mogoce 2025?