Film/TV

Talenti v belem v svojo 19. sezono, v ekipi tudi Ellen Pompeo

Los Angeles, 12. 01. 2022 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

19. sezona obljublja poglobljen vpogled v svet moderne medicine skoz oči likov, ki se vračajo in tudi novih igralcev, ki bodo osvežili priljubljeno serijo. Čeprav bo 18. sezona gledalcem na voljo ob koncu februarja, pa so misli glavnih ustvarjalk – Shonde Rhimes, Kriste Vernoff in Ellen Pompeo – že usmerjene k naslednjim epizodam.

Talenti v belem že kmalu vstopajo v svojo osemnajsto sezono, ustvarjalci serije pa se bodo medtem tako posvetili delu na sezoni številka 19. Fenomen televizijske mreže ABC bo v novi sezoni pred kamere znova zvabil igralko Ellen Pompeo. Ta se v vlogi Dr. Meredith Grey znova vrača, čeprav je javnosti že večkrat namignila, da bo šov že kmalu zapustila.  

Ellen Pompeo pri seriji sodeluje kot igralka in producentka.
Ellen Pompeo pri seriji sodeluje kot igralka in producentka. FOTO: Profimedia

Serija, ki je priljubljena povsod po svetu, gledalci so jo lahko spremljali tudi na Kanalu A, s svojimi bolnišničnimi zgodbami ostaja sveža in zanimiva. Kot kaže, se kreacije ustvarjalke Shonde Rhimes občinstvo nikakor ne more naveličati. ''V Shondo, Kristo Vernoff (scenaristka, op. a.) in Ellen Pompeo ter celotno ekipo močno verjamemo. Kreativna ekipa bo ponudila nove, še nikoli povedane zgodbe, ki se bodo opirale na moderno medicino, se dotikale zgodb, ki oblikujejo svet okrog nas in tako še mnoga leta globoko odmevale med zvestim občinstvom,'' so povedali s televizijske mreže.

Serija se je na sporedu prvič pojavila leta 2005, zaznamovala pa jo je ekipa izjemnih igralcev s svojimi liki. Tokrat se vračajo tudi: Chandra Wilson kot Miranda Bailey, James Pickens Jr kot Richard Webber, Kevin McKidd kot Owen Hunt, Kim Raver kot Teddy Altman, Camilla Luddington kot Jo Wilson, Caterina Scorsone kot Amelia Shepherd, Kelly McCreary kot Maggie Pierce, Chris Carmack kot Atticus “Link” Lincoln, Jake Borelli kot Levi Schmitt, Richard Flood kot Cormac Hayes in Anthony Hill kot Winston Ndugu. 18. sezona se vrača 24. februarja, medtem ko je 19. že v nastajanju. 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

slo_veter
12. 01. 2022 09.30
-1
sedaj ko so naše zdr. ustanove napol prazne lahko tudi pri nas snemajo ? Sam kot predlog .