Film/TV

Tin Vodopivec v stand upu Peti element: Podočnjake sem skril s pudrom

Ljubljana, 17. 04. 2020 12.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Peti element je peti šov stand up komedije Tina Vodopivca, ki nadaljuje dinamično in drznejšo pot iskrenosti, osebnih doživetij in drugačnih pogledov na svet. Nov šov obenem dodaja več interakcije z občinstvom.

 

K pestremu izboru stand up oddaj in drugih informativnih, dokumentarnih, zabavnih vsebin, ki so kjerkoli in kadarkoli na voljo VOYO naročnikom tako prihaja tudi nova oddaja Tin Vodopivec – Peti element. Ogenj, voda, zemlja in zrak so štirje naravni elementi. Peti element pa lahko predstavlja tista posebna energija, ki nastane v dvorani – med publiko in nastopajočim.

Tin Vodopivec je imel predstavo kmalu po rojstvu sina, zato ima očitne podočnjake.
Tin Vodopivec je imel predstavo kmalu po rojstvu sina, zato ima očitne podočnjake. FOTO:

"V Petem elementu nadaljujemo zgodbo tam, kjer smo ostali v preteklem šovu Rock'n'Roll skoraj bi lahko rekel, da je to drugi del, Vol. 2. Med pripravami na nov šov se mi je rodil sin, tako da je bilo tole obdobje turneje, milo rečeno, zelo pestro. (smeh) Kar se malo tudi vidi na samem posnetku. Podočnjake smo sicer skrili s pudrom, ampak se vseeno opazijo zabuhle, dajmo reči utrujene poteze. Hvala Urški, da je tako pogumno in graciozno nosila večji del bremena doma, ker drugače ne vem, kako bi lahko karkoli izpeljal. V samem šovu se sicer lotim tematike očetovstva, pa mojega večnega zamujanja, kako sem premagal strah pred psi in kako me je mama v lekarno poslala po "borovo vodo", znano tudi kot strup za termite. Nekaj govora je tudi o tem, zakaj ljudje takoj planejo pokonci, ko nekdo na družabnih omrežjih objavi kaj o veganstvu in kaj recimo je moja tehnika za upočasnjevanje prehitrih blagajničark v trgovini," je povedal Tin.

Občinstvo sodelovalo s pošiljanjem sporočil

Povezava z občinstvom je bila tokrat še bolj tesna, saj so gledalci lahko Tinu pošiljali SMS-e na posebno številko, najbolj zanimiva sporočila pa je potem v predstavi tudi pokomentiral. 

Stand up oddaja Tin Vodopivec – Peti element ekskluzivno prvič na VOYO v petek, 24. aprila

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

debelaberta
17. 04. 2020 12.57
+0
Uuu komaj cakam, se bomo nasmejal 👍