Film/TV

Tina in Tiago o preteklosti: kateri dogodki iz mladosti so ju zaznamovali?

Ljubljana, 02. 04. 2024 12.54 | Posodobljeno pred 15 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pari iz šova Poroka na prvi pogled: Hrvaška so se soočili z novim izzivom – napisati so morali pismo svojemu partnerju. A ne katero koli pismo. Opisati so morali dogodek iz otroštva, najstništva ali v času, ko so se soočali z odločitvami kot mladi odrasli. Opisati so morali dogodek, ki jih je zaznamoval. Tina in Tiago sta se znova povezala, tokrat skozi zgodbi iz preteklosti.

Tako Tina kot tudi Tiago sta pismo napisala v angleščini, ker jima je bilo tako lažje, saj je za oba hrvaščina tuji jezik, v katerem se ne znata tako dobro izraziti kot v angleščini. 

Tina je Tiagu zaupala, da jo je najbolj zaznamovalo, ko se je po diplomi odločila za življenje v Amsterdamu in je v času življenja v tujini izgubila osebo, ki ji je bila blizu. "Še danes obžalujem, da s to osebo nisem bila v času, ko so ji bili šteti zadnji dnevi," je z žalostjo v očeh povedala Tina, Tiago pa je v izjavi povedal, da je prav to eden od njegovih večjih strahov. Brazilec se boji, da bi se medtem, ko si gradi novo življenje na Hrvaškem, kaj zgodilo kateremu od njegovih bližnjih, ki živijo daleč na drugi strani Atlantika. 

Tina in Tiago
Tina in Tiago FOTO: VOYO

In Tiagovo pismo? Tini je Tiago povedal, da je bil kot najstnik izjemno nesamozavesten, saj je kmalu ugotovil, da je njegov prsni koš drugačen od ostalih. Zdravniki so mu povedali, da ima pectus carinatum. "To je mala deformacija prsi. Reče se tudi golobje prsi. To je mala deformacija reber okoli centra prsi, ki pa ne vpliva na delovanje telesa, ne vpliva na dihanje. Sem se pa psihično in fizično počutil kot spaka, sploh ko sem bil brez majice," je povedal Tini in priznal, da se je kot najstnik najbolj bal odziva deklet. Kaj bodo rekla, če se bo slekel pred njimi. No pri 22 letih pa je šel na operacijo, kjer so mu stanje prsi popravili.

Tina je po njegovi izpovedi povedala, da ji je bilo med Tiagovim pripovedovanjem zelo težko, saj ni vedela, da je vse to prestal in se je postavila v njegovo kožo. Bila pa je zelo hvaležna, da je z njo delil zgodbo, ki ga je zaznamovala. 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bučkapaceukrmper
03. 04. 2024 15.51
Kdo to sploh gleda
Delavec_Slo
02. 04. 2024 19.11
+3
A spet ta lenuhinja!
JK123
02. 04. 2024 17.19
+3
Še dobro, da ne nastopa kaka Slovenka.
Julijann
02. 04. 2024 17.06
+5
A ni tudi slovenski šov na planet tv. Dajmo še tisto pubertetniško obnašanje " zrelih" žebsk malo pokomentirat. Gledal menda 2x poleg ženskega dela družine, pa se ti kar želodec obrne
2fast4
02. 04. 2024 15.36
+6
Pa kje ste določeni živeli, da imate same traume... V kanalizaciji...
PoldeVeliki
02. 04. 2024 14.09
+2
Kaj je tina robi ni več dober ?