Trilogija Alvin in veverički za začetek počitnic

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
1
Animirani film Alvin in veverički si boste lahko ogledali v času od petka, 26. junija, do nedelje, 28. junija, ob 20. uri na OTO. Glasbeno nadarjeni veverički se bodo podali v nove dogodivščine in vam pričarali nepozaben začetek počitnic.

Alvin in veverički je animiran film o fiktivni glasbeni skupini treh veveric. Alvin, Simon in Theodore so glasbeno nadarjeni veverički, ki so ostali brez doma. Drevo, na katerem so živeli, so namreč posekali in ga skupaj z njimi poslali v Los Angeles. Tam spoznajo skladatelja Davida Sevilla, ki ga muči ustvarjalna kriza, toda veverički mu rade volje pokažejo svoje glasbene sposobnosti. David hitro spozna, da bi mu Alvin, Simon in Theodore lahko prinesli uspeh, zato vsi skupaj sklenejo, da bodo poslovno sodelovali: David bo pisal pesmi, veverički pa jih bodo izvajali. 

Alvin, Simon in Theodore so glasbeno nadarjeni veverički.
Alvin, Simon in Theodore so glasbeno nadarjeni veverički.FOTO: POP TV

Ko pa se potem v zgodbo vmeša še pogoltni lastnik glasbene založbe, se prijateljstvo med veverički in Davidom znajde na preizkušnji. Vodja tropa razigranih in pevsko nadarjenih veveric je prebrisani Alvin, nagajiv je tudi inteligentni Simon, debelušni Theodore pa prav tako ne zamudi nobene priložnosti povzročanja težav njihovemu človeškemu prijatelju in skrbniku Davidu.

Z Alvinom in veverički se boste lahko družili ta vikend.
Z Alvinom in veverički se boste lahko družili ta vikend.FOTO: POP TV

Alvin in veverički bodo na sporedu od petka, 26. junija, do nedelje, 28. junija, ob 20. uri na OTO

V originalu so glasove za sinhronizacijo posodili priznani hollywoodski igralci Jason Lee, David Cross, Cameron Richardson, Jane Lynch, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, slovensko različico pa sinhronizirajo priznani slovenski igralci Jernej Kuntner, Klemen Slakonja, Predrag Lalič, Jure Godler, Tjaša Železnik, Jure Mastnak, Mira Berginc in drugi.