FILM/TV

Tudi Emilia Clarke in George R. R. Martin potrdila, da se Jon Snow vrača

London, 24.06.2022, 10:59 | Posodobljeno pred dvema urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Sestrska serija, ki bo v središče dogajanja postavila lik Jona Snowa, se bo po besedah igralke Igre prestolov in avtorja knjig zagotovo zgodila. Sodelovanje v novi sezoni naj bi pred časom potrdil tudi igralec Kit Harington, ki bo deloval tudi kot vsebinski soustvarjalec. Oboževalci, ki jih je finalna sezona priljubljene serije razočarala, so nad dostopnimi informacijami navdušeni.

Kit Harington kot Jon Snow
Kit Harington kot Jon SnowFOTO: Profimedia

Emilia Clarke je v nedavnem intervjuju za BBC potrdila, da se kolega Kit Harington vrača v topla severnjaška oblačila Jona Snowa. Novico o njegovem povratku v novi zgodbi je pred časom potrdil potrtal Hollywood Reporter, sedaj pa je jasno, da ekipa že dela na vsebini, ki bo razveselila tiste oboževalce, ki so bili nad finalno epizodo serije Igra prestolov močno razočarani.  

Emilia Clarke je bila (preveč) zgovorna in v intervjuju potrdila, da se Jon Snow že kmalu vrača.
Emilia Clarke je bila (preveč) zgovorna in v intervjuju potrdila, da se Jon Snow že kmalu vrača.FOTO: Profimedia

Clarkova je dejala: ''Povedal mi je to. Vem, da zadeva obstaja. In da se dogaja,'' je bila glasna igralka. Ko je uvidela, da je morda povedala preveč, je hitela je s pojasnjevanjem: ''Vem, da serijo ustvarja Kit, zato je v njo vpleten že od samih temeljev naprej. Vse, kar boste gledali, je odobril Kit Harington.''

Vse dvome je razblinil tudi George R. R. Martin.
Vse dvome je razblinil tudi George R. R. Martin.FOTO: Profimedia

Neposreden pa je bil tudi pisatej George R. R. Martin, ki je na svojem blogu novico jasno potrdil: ''Tako je, nastaja serija o Jonu Snowu.'' Dodal je, da je delovni naslov projekta preprost: SNOW in da je ravno glavni igralec tisti, ki je mu je predstavil idejo, podrobnosti pa podal tudi ekipi. Ta čaka zeleno luč s strani platforme za pretočne vsebine.

PREBERI ŠE
Jon Snow iz Igre prestolov že kmalu z novo serijo

Hollywood Reporter je poročal, da so ustvarjalci serije kreativno drzni in da bo projekt nekoliko premešal pogled na zadnjo sezono Igre prestolov, ki je podirala rekorde gledanosti. Čeprav podrobnosti niso znane, pa bi se lahko v nadaljevanja vrnili tudi liki, ki jim je uspelo preživeti, med drugimi tudi Arya Stark, Sansa Stark in Brienne iz Tartha.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.