Film/TV

Pravna bitka med Johnnyjem in Amber bo prikazana na malih ekranih

Los Angeles, 20. 11. 2021 16.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Konec leta si bomo lahko ogledali dokumentarno serijo, ki se osredotoča na razvpit zakon in pravne bitke med Johnnyjem Deppom in Amber Heard. Zajela bo zgodbi obeh zvezdnikov, vključevala pa številne dokaze, ki so bili predloženi na sodišču in pričanja njunih odvetnikov. Producentka je ob napovedi premiere povedala, da bo dvodelna serija v ospredje postavila problematiko družinskega nasilja.

Amber Heard in Johnny Depp
Amber Heard in Johnny Depp FOTO: AP

Dokumentarna serija z naslovom Johnny vs. Amber govori o razpadu zakona med slavnima igralcema in njuni pravni bitki, ki je sledila. Posneta je v dveh delih, tako da bo predstavila oba vidika njune turbulentne zveze, pri čemer se bo prva epizoda osredotočala na Deppa – kako se je znašel v razmerju z lažnivko, ki se požvižga na zaščito svoje javne podobe. V drugem delu pa bo prikazana Amberina stran zgodbe – njena poroka z moškim svojih sanj, ki se je kasneje izkazal za nasilneža, zasvojenega z drogami, je zapisano v izjavi za javnost ob napovedi izida.

Dokumentarec bo vseboval pričevanja odvetnikov obeh zvezdnikov in njunih bližnjih prijateljev, gledalci pa bodo prav tako dobili vpogled v obsežne zvočne in slikovne posnetke, ki sta jih posnela nekdanja zakonca. Predstavljeni bosta tudi obe kampanji,  #JusticeforJohnnyDepp in #IStandWithYouAmberHeard, ki ju vodijo njuni oboževalci njima v podporo.

"Preko posnetkov, domačih videov in telefonskih sporočil, ki so bila prikazana na sodišču, daje film gledalcem redek in pomemben vpogled v zakon, ki je šel po tragični poti, zato da bodo lažje razumeli izjemno pomembno problematiko družinskega nasilja," je o dokumentarcu povedala izvršna producentka Nick Hornby.

Hollywoodska zvezdnika sta se spoznala leta 2011 na snemanju filma Zapiti dnevnik. Leta 2015 sta se poročila, že leto kasneje pa je Amber podala zahtevo za ločitev, s čimer se je začelo njuno medsebojno javno blatenje. Igralka je namreč poleg vložitve ločitvenih papirjev pridobila tudi začasno prepoved približevanja, saj je Johnnyja obtožila družinskega nasilja, ki naj bi se dogajalo predvsem takrat, ko je bil njen takratni mož pod vplivom drog in alkohola. Ta je vse obtožbe zanikal, kasneje pa sta s Heardovo dosegla sodno poravnavo in januarja 2017 zaključila ločitven postopek. A njuna bitka takrat še ni bila končana, leto kasneje je igralec tožil britanski tabloid The Sun, ker ga je ta označil za ženinega pretepača. Primer je bil zelo odmeven v medijih, saj sta kot priči na sodišču sodelovala oba zvezdnika, sodišče pa je na koncu odločilo v prid tabloida in igralca franšize Pirati s Karibov spoznalo za krivega.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SlovenŠtima
20. 11. 2021 19.58
+2
Satanisti to počnejo danes javno.
Marleneroya
20. 11. 2021 19.08
+2
Nov Film Amber..uničila,. ogulila sem ga..
Igyzone
20. 11. 2021 18.31
+7
Tipičen primer, ko ženska zlorabi lastno vlogo, ko misli, da bo vse dobila, ker je ženska in moški zmeraj izgubi na sodišču glede nasilja. Vse je zrežirala, povrh tega pa še denar ukradla in Muska hotela zasnubit med zakonom.
Quercus
20. 11. 2021 18.44
+1
No, kdo laže in kdo ne pa ne veva ne ti ne jaz. Zato ne sodi prehitro, glede na to da nimaš v roki nobenega dokaza.
20. 11. 2021 16.49
+4
do kirega podna se ljudje znajo spustit!da si bo sedaj ves svet lahko ogledal njuno katastrofalno privatno zivljenje..kako si to sploh dovolijo oz.prikazejo svojo drugo plat za stirimi zidovi?simple..denar in pozornost,po drugi strani pa dokazovanje nasprotujocih si zgodb..torej blatenje in obtozevanje drug,drugega🤣pri taksnem premozenju si tega nebi smela dovolit oz.delit z celim svetom.za to obstajajo sodisca itd..moje skromno mnenje😉
ochi
20. 11. 2021 16.47
+1
na sliki je pa ravno ne drži, kot da bi bilo kaj pristnega med njima.
ochi
20. 11. 2021 16.46
+2
kdo jih bo igral v filmu? :)
karamba34
20. 11. 2021 16.34
+12
Amber laže kot pes teče. Sama se je butnila po obrazu. Lažnivka in manipulatorka kot naš premier.