Slovenija ima talent

V zakulisju Talentov: Norčavi Ana in Marjetka z navijalkami v laseh

Ljubljana, 28. 08. 2018 11.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lepotici in žirantki priljubljenega šova Slovenija ima talent Ana Klašnja in Marjetka Vovk sta posneli video, v katerem lahko vidimo, kako potekajo njune priprave na snemanje. Kopica smeha, Ana brez ličil ter Marjetka z navijalkami v laseh ... Vse to in še več v videu.

Bliža se datum, ko bomo pred velikimi ekrani lahko znova spremljali priljubljen šov iskanja talentov Slovenija ima talent. Profesionalna plesalka Ana Klašnja in pevka Marjetka Vovk sta med drugim tudi žirantki omenjenega šova, do sedaj pa smo ju lahko spremljali v neoporečnih, do potankosti urejenih podobah. Obleke, ličila, frizura – vse na mestu. Kako pa dekleti izgledata, preden se prižgejo kamere? To si lahko pogledate v videu, ki ga je Ana Klašnja objavila na svojem Instagram profilu in v katerem sta z Marjetko povsem sproščeni, nasmejani, norčavi, brez ličil in z navijalkami v laseh.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V videu so torej zajeti sproščeni utrinki, ki kažejo, da sta profesionalni in včasih tudi resni žirantki pravzaprav povsem človeški – da se tudi sami radi pošalita, vadita poze pred fotografskimi objektivi in pilita svoje talente, preden zavzameta oder.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Medtem ko se Ana in Marjetka zabavata, pa se tekmovalci nove, sedme sezone, že borijo za svoja mesta v šovu. Avdicijsko snemanje je namreč že v polnem teku in če si želite še več zabavnih in sproščenih utrinkov, lahko tudi sami postanete del tega energičnega vzdušja. Še vedno imate priložnost, da se nam pridružite. Vstop je brezplačen, prijavite pa se lahko TUKAJ. Snemanja potekajo v petek, 7. septembra, soboto 8. septembra in nedeljo, 9. septembra. Zabavajte se z nami in bodite del nove sezone priljubljenega šova in iskanja talentov.

Slovenija ima talent
Slovenija ima talent FOTO:

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.