3°C

Zvezdnica filmov Krik pred leti preživela napad medveda

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
4
Filmski igralci na snemanjih filmov doživijo marsikaj. Dogajajo se smešni pripetljaji, tkejo se nova prijateljstva in ljubezni, dogajajo pa se tudi nesreče in nenavadni dogodki. Enega teh je pri 17 letih doživela igralka Neve Campbell, najbolj znana po svoji vlogi v filmih Krik, ki je na snemanju preživela napad medveda, ki je sodeloval v filmu.

Igralka Neve Campbell je pred leti doživela bližnje srečanje z medvedom. 48-letna zvezdnica filmov Krik je v oddaji The Kelly Clarkson Show spregovorila o tem nenavadnem dogodku, ki se ji je pripetil, ko je bila stara 17 let in je zaigrala v nekem filmu. Prizor je od nje zahteval, da pred medvedom teče, a vse skupaj se je odvilo drugače, kot je bilo predvideno.

Neve Campbell
Neve CampbellFOTO: Profimedia

"Igrala sem v nekem filmu, kjer sem nastopila v prizoru z medvedom. Medved naj bi me lovil, jaz pa bi bežala pred njim. Na prizorišče snemanja so pripeljali medveda, s katerim sva se spoznala tako, da so mi v roke potisnili steklenico kokakole, s katero sem ga morala nahraniti," je pripovedovala igralka.

PREBERI ŠE
Tri noči v hiši iz filma Krik za samo štiri evre – bi si upali?

Naslednji korak je bil, da je morala pomočiti roko v steklenico medu in steči pred medvedom. "Ko bi pritekla do drevesa, bi se morala ustaviti in pomoliti roko medvedu, ki bi z nje polizal med," je povedala in nadaljevala, da je upoštevala ta navodila, a kmalu ugotovila, da se medved ni imel namena ustaviti in ni prihajal le po med. "Zagrabil je mojo nogo in me potegnil v gozd. Tistega dne me je na snemanju obiskala tudi mama, ki je ves čas kričala. Celotna ekipa je otrpnila, jaz pa sem razmišljala o tem, da bi zakričala, da me medved grize, kot da to ni bilo očitno," je o nenavadnem pripetljaju pripovedovala Neve. Medvedu je na srečo uspela pobegniti, ko ga je njegov varuh zmedel in začel vanj metati kamne. 

PREBERI ŠE
Nekdanja zakonca bosta sodelovala pri petem delu grozljivke Krik

Zvezdnica trenutno promovira nov film franšize Krik, kjer je znova zaigrala v vlogi Sidney Prescott, ki poskuša rešiti serijo umorov, ki jih je zagrešil Ghostface, maskota in glavni lik filmov Krik. V novem filmu je zaigrala prvotna igralska zasedba, vključno s Courteney Cox in Davidom Arquetteom, pridružili pa so se še nekateri novi obrazi, med njimi Jack Quaid in Jenna Ortega.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.