GLASBA

Adele le napovedala datume prestavljenih koncertov v Las Vegasu

Las Vegas, 26.07.2022, 10:03 | Posodobljeno pred 16 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Navdušena Adele je le sporočila nove datume prestavljenih nastopov v Las Vegasu, ki bi jih morala prvotno izvesti že v začetku leta. Kot je sporočila v izjavi, ki jo je delila na družbenem omrežju Instagram, bo prvi nastop v Cezarjevi palači v Las Vegasu izvedla 18. novembra, skupno pa bo nastopila 32-krat, kar pomeni, da je na seznam dodala še osem dodatnih koncertov.

Adele, ki te dni preživlja na jahti blizu Sardinije, je le sporočila datume prestavljenih lasvegaških koncertov. Te bi morala zvezdnica izvesti že januarja, a je le dan pred prvim nastopom v videu, ki ga je objavila na družbenem omrežju, objokana sporočila, da jih bo izvedla enkrat v prihodnosti. Obljubo je držala in oboževalce razveselila z novico, da se bo niz nastopov v Las Vegasu pričel 18. novembra, skupaj pa jih bo izvedla 32.

Adele
AdeleFOTO: Instagram

"Besede ne morejo opisati, kako ekstatično se počutim, da lahko končno sporočim datume prestavljenih nastopov. Zares sem imela zlomljeno srce, ko sem jih morala odpovedati," je na Instagramu zapisala 34-letnica. "Čeprav se zdi kot cela večnost, da smo ugotovili logistiko nastopov, ki jih želim izvesti in jih bom lahko tudi dostavila publiki, sem sedaj bolj navdušena kot kadar koli! Vem, da je bila za nekatere od vas moja odločitev grozna, in bom to za vedno obžalovala, obljubim vam, da je bila odločitev pravilna," je še zapisala.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Razkrila je, da se najbolj veseli intimnega okolja, v katerem bo vsak konec tedna nastopila pred svojimi oboževalci. "Dala vam bom le najboljše, kar lahko. Hvala za vaše potrpljenje, rada vas imam," je še obljubila, njeni zvesti oboževalci pa so bili nad novico prav tako navdušeni kot pevka.

PREBERI ŠE
Objokana Adele preložila nastope v Las Vegasu

Adele bo V Las Vegasu nastopala do 25. marca 2023, njenih 32 nastopov pa si bo lahko ogledalo le določeno število oboževalcev, prednost pa bodo imeli tisti, ki so imeli vstopnice za prvotne koncerte.  

PREBERI ŠE
Adele prvič spregovorila o preloženih nastopih v Las Vegasu

Zvezdnica je v videu, ki ga je objavila na Instagramu januarja, sporočila, da zaradi okužb v ekipi niso uspeli pravočasno pripraviti nastopov, v Las Vegasu pa bi morala prvi koncert izvesti 21. januarja, nato pa nastopiti 12 zaporednih vikendov. Zadnji nastop je bil načrtovan za 16. april. 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.