Glasba

Adele zaradi bolezni preložila nastope: Spet sem zbolela

Las Vegas, 28. 02. 2024 14.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Adele je sporočila, da je zbolela, kar je tudi razlog, da je prestavila nastope v Las Vegasu, kjer trenutno gostuje. Britanska pevka je na družbenih omrežjih objavila, da so ji zdravniki rekli, naj počiva, podrobnosti o svoji bolezni pa ni razkrila. Napoved je prišla dobrih pet mesecev pred njenimi razprodanimi avgustovskimi nastopi v Münchnu.

Adele je bila zaradi bolezni prisiljena preložiti svojo rezidenco v Las Vegasu. To je že drugič, da je morala pevka preložiti gostovanje v tem mestu – prvič po tem, ko je njeno ekipo leta 2022 prizadela pandemija. Britanska pevka je novico sporočila na družbenem omrežju, kjer je zapisala: "Na žalost se moram ustaviti in prekiniti svoje gostovanje v Vegasu."

Adele je znova zbolela in prestavila koncerte v Las Vegasu.
Adele je znova zbolela in prestavila koncerte v Las Vegasu. FOTO: AP

Pojasnila je, da je sprva zbolela ob koncu svojih lanskoletnih nastopov, ki jih je že opravila v Las Vegasu v začetku novembra, preden si je vzela praznični premor. Nato je razložila, da se ji do 19. januarja, ko so se koncerti nadaljevali, ni uspelo dovolj spočiti in se do konca pozdraviti. Od takrat je imela 12 nastopov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica ima v pogodbi zapisano, da bo v času trajanja gostovanja v Las Vegasu tam nastopala vsak petek in soboto, novi datumi desetih preloženih koncertov so premaknjeni na konce tedna v marcu, imetniki vstopnic pa bodo informacije o njih dobili takoj, ko bo to mogoče.

Njeno gostovanje v Las Vegasu je bilo sprva načrtovano za januar 2022, a je bilo odpovedano le dan pred prvim koncertom, ko je objokana Adele sporočila, da še ni pripravljena za nastope, prestavili pa so jih za dva meseca. Pevka je v sporočilu dejala, da je njeno srce zaradi odpovedi zlomljeno, in pojasnila, da je nekaj članov njene ekipe zbolelo za covidom in zato nastopi niso pripravljeni, kot bi si sama želela, da so.

Januarja je Londončanka – katere albumi 19, 21, 25 in 30 so vsi dosegli velik svetovni uspeh – napovedala štiri koncerte, ki bodo avgusta na posebej zgrajenem stadionu v Münchnu. To bodo njeni prvi koncerti v Evropi po letu 2016, na družbenem omrežju pa je ob novici zapisala: "Ne morem si zamisliti bolj čudovitega načina, kako preživeti svoje poletje in končati to čudovito obdobje svojega življenja in kariere s koncerti bližje domu v tako razburljivem poletju."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

anabanana
28. 02. 2024 17.17
A lahko prdne? a morajo vsi vedet da je "zbolela", od kod take butaste novice🤔
zasvobodo22
28. 02. 2024 16.31
+0
ja 3in vec cepljeni stalno zbolevsjo ne pridejo k sebi zal pa tud v velikem stevilu umirajo zal so odgovorni za to se vedno na polozajih in naprej lazejo zavajajo no sedaj gripo ki bla 3leta nekje na neznanem kraju na dopustu
zasvobodo22
28. 02. 2024 16.31
+1
najbol nastradali dportniki glazbeniki saj jih z prisilo v to prisilili
anabanana
28. 02. 2024 15.08
+2
Pa ne naokrog govort🤫
anabanana
28. 02. 2024 15.07
+3
Verjetno perjoda🤐