GLASBA

Celine Dion odpovedala preostanek svetovne turneje

Los Angeles, 26.05.2023, 14:29 | Posodobljeno pred enim dnem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Celine Dion je oboževalcem sporočila žalostno vest. Zaradi težav z zdravjem je odpovedala preostanek turneje, v sklopu katere bi morala nastopiti tudi v neposredni bližini Slovenije, v Zagrebu. "Žal mi je, da vas moram znova razočarati. Srce se mi para. Želim, da veste, da ne bom obupala," je zapisala zvezdnica in obljubila, da se bo nekoč vrnila na glasbene odre.

Glasbena zvezdnica Celine Dion se še vedno bori z zdravstvenimi težavami. Oboževalcem je bila zato primorana sporočiti, da odpoveduje preostanek koncertov v okviru svetovne turneje Courage, ki jo je načrtovala v tem in prihodnjem letu.

Celine Dion odpovedala preostanek svetovne turneje.
Celine Dion odpovedala preostanek svetovne turneje.FOTO: Profimedia

"Žal mi je, da vas moram znova razočarati. Res se trudim, da bi si povrnila moči, vendar so turneje naporne, tudi ko je izvajalec popolnoma zdrav. Ni pošteno do vas nenehno prestavljati koncerte, zato smo se odločili, da jih odpovemo, dokler ne bom popolnoma okrevala in pripravljena stopiti na oder. Srce se mi para. Želim, da veste, da ne bom obupala in komaj čakam, da se spet vidimo," je sporočila oboževalcem.

PREBERI ŠE
Celine Dion sporočila, da ima redko nevrološko bolezen: To je težek boj

Spomnimo, pevka je decembra lani sporočila, da je prejela diagnozo sindroma toge osebe, redke nevrološke bolezni, za katero je značilna postopna naraščajoča togost, ki se enakomerno širi skozi sistem mišic, kar prej ali slej vodi v sistemsko togost mišic. Pevka je razkrila, da zaradi sindroma težko hodi, bolezen pa ji tudi onemogoča način petja, na katerega je pela do sedaj.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.