Glasba

Coachella tudi letos z zvezdniškimi imeni in gosti presenečenja

Coachella Valley, 15. 04. 2024 13.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čez lužo se je odvil prvi vikend težko pričakovanega in enega izmed bolj priljubljenih festivalov Coachella. Glasbeni festival, ki je v zadnjih letih postal veliko več kot to, je tudi letos postregel s številnimi znanimi imeni. Na odru so med drugim zabavali člani zasedbe No Doubt, kolumbijska zvezdnica Shakira, Lana Del Rey z gostjo presenečenja Billie Eilish, Doja Cat in raper Tyler, The Creator. Za posebno presenečenje je poskrbel oskarjevec Will Smith.

Več videovsebin
 • Will Smith presenetil z nastopom pesmi Men in Black
  02:09
  Will Smith presenetil z nastopom pesmi Men in Black
 • Nastopi zvezdniških glasbenih imen na festivalu Coachella
  02:25
  Nastopi zvezdniških glasbenih imen na festivalu Coachella

Festival Coachella je tudi letos v puščavsko dolino v Kaliforniji privabil številne obiskovalce, zvezdnike, vplivneže in vse, ki so si v živo želeli ogledati nastope slavnih glasbenikov. Tekom prvega vikenda festivala, ki bo reprizo doživel že čez nekaj dni, so na odru med drugim zabavali člani zasedbe No Doubt, ki so se ponovno združili prav za ta nastop. Na odru se jim je kot gostja večera pridružila Olivia Rodrigo, ki je skupaj s pevko Gwen Stefani zapela hit Bathwater.

Prvi večer je festivala je minil v znamenju Lane Del Rey, ki se je na oder pripeljala z motorjem, za dodatno navdušenje množice pa poskrbela, ko je na oder povabila Billie Eilish, s katero sta skupaj odpeli hita Video Games in Ocean Eyes. Tekom festivala so se zvrstila še številna druga znana imena, tudi kolumbijska zvezdnica Shakira, ki je priložnost izkoristila za napoved prihajajoče svetovne turneje, Doja Cat in raper Tyler, The Creator.

Za posebno presenečenje je poskrbel oskarjevec Will Smith, ki se je nenapovedano pojavil na koncertu pevca J-ja Balvina in ob navdušenih krikih občinstva zapel pesem Men in Black iz istoimenske filmske franšize.

Zvezde pa niso bile samo na odru, temveč tudi pod njim. V množici sta pravo evforijo povzročila zaljubljenca Taylor Swift in Travis Kelce, ki sta festival obiskala zgolj kot poslušalca. Tam so bile tudi Paris Hilton, pevka Kesha, Megan Fox, Suki Waterhouse in Robert Pattinson, zakonca Justin in Hailey Bieber, igralec Barry Keoghan, ki je pod odrom podpiral izbranko Sabrino Carpenter ter manekenka Kendall Jenner. Tam so bili tudi številni tuji vplivneži, saj je festival v zadnjih letih po besedah mnogih postal olimpijske igre ustvarjalcev spletnih vsebin.

 • zacetni
 • VITALHIT
 • KLET KRŠKO
 • SWY
 • WIDEX
 • PEČJAK
 • NEPREMICNINE
 • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anion6anion
15. 04. 2024 13.42
+3