Glasba

De Liri za videospot 'ugrabili' igralca iz Gospoda profesorja

Ljubljana, 30. 01. 2023 19.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
0

Finalistki zadnje sezone Slovenija ima talent De Liri sta se v spomin vtisnili kot izjemni glasbenici, ki si ju brez harfe niti ne predstavljamo. In prav zaradi harfe ju mnogi ljudje enačijo z nežnostjo in prijaznostjo, kar pa seveda ne pomeni, da nista. A vseeno sta si v novem videospotu za pesem Kje si želeli pokazati še svojo drugačno plat, malce bolj divjo. Prvič pa sta se tudi igralsko preizkusili, pri čemer jima je pomagal tudi Tine Ugrin, ki ga sicer poznamo iz serije Gospod profesor.

Več videovsebin
 • De Liri za videospot 'ugrabili' igralca iz Gospoda profesorja
  01:50
  De Liri za videospot 'ugrabili' igralca iz Gospoda profesorja
 • De Liri - Kje si
  03:26
  De Liri - Kje si
De Liri bomo gostili tudi v Popkastu na 24ur.com v torek, 31. januarja ob 6. uri zjutraj.

"Videospot za pesem Kje si prikazuje ljubezenski štirikotnik," pravita dekleti dua De Liri. Zala se zaplete s fantom, ki ga v spotu igra Tine Ugrin, igralec iz serije Gospod profesor. Ta fant ima punco in Zali obljublja, kako bo punco pustil, bo samo z njo, hkrati pa cel čas išče izgovore, zakaj ne more priti, zakaj ne more preživeti več časa z njo, dokler enkrat brez pojasnila kar odide iz njenega življenja. "Zala se odloči, da pokliče njegovo punco Julijo in ji pove, kaj se je zgodilo in ji razkrije, da izigrava obe. Odločita se, da ga skupaj poiščeta in se mu nekako maščujeta. Med tem, ko se vozita okoli in ga iščeta, ga v parku vidita še s tretjo punco. Ko ta punca odide, ga uspeta ugrabiti in spraviti v svoj avto. Z njim v avtu se Zala odloči, da si bo na hitro popravila še tatu z njegovim imenom, zato zavijeta k tetoverki. Po končanem tetoviranju v naglici odideta iz tatu studia, saj ugotovita, da ju iščejo zaradi njunega dejanja. Fanta odpeljeta nekam ob gozdno cesto, kjer ga pustita in se mu tako maščujeta," nasmejano povesta glasbenici o videospotu, ki ga je režiral Matic Gabriel s pomočjo Amadeja Hercoga, ki je za moško vlogo predlagal 23-letnika, ki ga poznamo iz serije Gospod profesor.

De Liri
De Liri FOTO: Matic Gabriel

Tine Ugrin: Ko sta me morali ugrabiti, smo se nasmejali do solz

Kot sta za 24ur.com povedali Zala in Julija, je Tineta Ugrina za vlogo v videospotu predlagal režiser Matic Gabriel. "Poslal nama je njegovo fotografijo, nama malo povedal o njemu in sva takoj vedeli, da bo v tej vlogi odličen, saj se je super odrezal že v Gospodu profesorju," je povedala Zala in dodala, da so se s Tinetom odlično ujeli, da so zelo hitro vzpostavili sproščeno vzdušje. "Zelo sva veseli, da je Tine sodeloval z nama, saj že ima izkušnje z igranjem in snemanjem. Zanimivo nama je bilo tudi spremljati nekoga, ki se s tem profesionalno ukvarja, saj sva se midve prvič znašli v igralski vlogi. Res sva veseli, da sva ga spoznali in sodelovali z njim."

Tine Ugrin
Tine Ugrin FOTO: Matic Gabriel

Veselje ob sodelovanju pa z njima deli tudi 23-letni Primorec, ki se 2. februarja vrača na VOYO v vlogi Tiborja v seriji Gospod profesor. "Zelo sem vesel, da sem bil lahko del njunega spota, ker sta dekleti odlični in sta unikatni glasbenici. Snemanje je bilo zabavno in sproščeno, pred sem, ker sta tudi oni dve takšni, zabavni. Delovalo je, kot da se poznamo že od prej. Že pri prvi sceni, kjer me morata ugrabiti in zbrcati v avtomobil, smo se nasmejali do solz."

Kaj Tine pravi o svoji vlogi v videospotu? "Igram nekoga, ki se ima za velikega frajerja in se malo preveč rad igra z dekleti in ljubeznijo. A kljub vsemu lik predstavlja nekoga, ki je tudi zares bil navdih za nastanek njune skladbe. Kot pravimo, je ljubezen igra za vse in tudi v tem primeru se vse konča, ko je igre preveč."

Za Ugrina sicer to ni prvi videospot, v katerem je nastopal. Prvič je gostoval v videospotu Nine Pušlar za pesem Za vedno, kasneje tudi v dveh videih Lee Sirk, in sicer v Hvala, ne in Moj profil. Gostili pa so ga tudi Modrijani v videospotu za pesem Ime očeta .

 • zacetni
 • VITALHIT
 • KLET KRŠKO
 • SWY
 • WIDEX
 • PEČJAK
 • NEPREMICNINE
 • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.