Glasba

Demi Lovato se po dveh letih od predoziranja vrača na oder

Los Angeles, 15. 01. 2020 08.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Priljubljena ameriška pevka Demi Lovato, ki je pred dvema letoma zaradi prevelikega odmerka skoraj umrla, se vrača na odre. Po dolgem obdobju brez petja bo nastopila na podelitvi grammyjev.

Igralka in pevka Demi Lovato, ki je kot najstniška zvezda sijala že v priljubljenih Disneyjevih serijah, se vrača na glasbeno sceno. 'Povratnica', ki ni nastopila vse od julija 2018, ko je zaradi predoziranja skoraj umrla, je večkrat spregovorila o težkem obdobju, ko se je znašla v vrtincu alkohola in drog. Odkrito je spregovorila tudi v dokumentarcu Simply Complicated, ki ga je objavila na YouTubu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pevka je veselo novico, da se po dveh letih vrača na odre, sporočila na Instagramu, kjer je objavila svojo fotografijo, na kateri je napis: "Grammyjev izvajalec." Ob objavi je zapisala, da se drži svoje obljube: "Rekla sem vam, da bom naslednjič, ko se vam bom javila, pela." 

V opisu se je navezovala na črno fotografijo, ki jo je objavila decembra, kjer je zapisala: "Ko se vam bom naslednji javila, bom pela ..." Kot kaže, se je zvezdnica držala svojih besed in oboževalci bodo lahko konec meseca na podelitvi videli neverjetno vrnitev priljubljene pevke. Njen nastop so potrdili tudi na uradni strani podelitve, kjer so objavili še druge nastopajoče, med njimi so: Gwen Stefani in Blake Shelton, Ariana Grande, Lizzo, Aerosmith in Billie Eilish.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.